Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Mijn grootste inzicht nav de Indonesische massages die ik heb ontvangen en de synchroniciteit die er was. + Simpele Intuïtie Oefening 😊

4 Eilanden, 4 verschillende Massages

Zoals je misschien weet, betaal je in Azië voor een klassieke ontspanningsmassage van een uur ongeveer 6 euro in plaats van 60 euro, als het al niet meer is hier in Nederland. Wauw. Wat een verschil! 😯

En dat terwijl de kwaliteit over het algemeen ook nog eens vele malen beter is. Alleen al, omdat de mensen daar van nature relaxter en meer in verbinding met zichzelf en alles om hun heen staan. Nu leek het mij een heel fijn idee om tijdens mijn rootsreis ter afsluiting een massage te boeken voor vertrek naar het volgende eiland. Dus zodoende hebben wij op 4 eilanden, 4 verschillende massages ontvangen.

Intuïtie oefening

En laat ik voorop stellen, alle vier de massages waren über heerlijk en nadien voelden wij ons herboren, maar een daarvan was by far de beste. Hieronder zal ik er heel kort iets over vertellen, want hier zat voor mij een belangrijk inzicht of eigenlijk was het een reminder.

Misschien gelijk een leuke oefening voor je intuïtie. Kun je aanvoelen op welk eiland we de beste massage hadden? Sluit even je ogen, adem een keer diep in- en uit en welke ingeving krijg je als eerste: Java, Sulawesi, Nusa Lembongan of Bali?

Ben heel benieuwd naar je eerste ingeving en/of je het goed had natuurlijk. Superleuk als je het mij even laat weten!

Java – Kaliandra Resort

De eerste massage was op Java, op het Kaliandra Resort en ik ben echt verliefd geworden op dit landgoed! Ik heb hier ook al meerdere keren over geschreven. Daar alleen zijn was al een unieke en onvergetelijke ervaring. De synchroniciteit die ik daar ook ervaarde was magisch en buitenaards. Zo bijzonder! In een van die oude, koloniale gebouwen werden we ontvangen voor een massage en de sfeer was waanzinnig.  

Sulawesi – Toraja Milisiana Hotel

De tweede massage was op Sulawesi, in het Toraja Milisiana Hotel. Torajaland, daar moest ik heen, het was een instinctief verlangen. Ik had er nog nooit eerder van gehoord. En nu ik er eenmaal geweest ben, voel ik nog meer dankbaarheid voor het leven dat we hier kunnen leven. Op aarde. En ook in Nederland. In een basic bijgebouwtje werden we begeleid naar een kamertje achteraf voor de massage. Het zag er allemaal een beetje cheap en onprofessioneel uit.

WONDER ISLAND

Nusa Lembongan – The Niti Lembongan Spa  

De derde massage was op Nusa Lembongan, een heerlijk chill en klein eiland naast Nusa Penida. Waar je echt die positieve Island vibe voelde. Iedereen was daar lekker aan het genieten, lekker lopend of op een scooter en de kleine trucks die toeristen vervoerden van- en naar de hotels. Zo leuk! Hier voelde ik me echt helemaal thuis. En daar troffen we een massagesalon met de naam Niti ipv Siti. 😊

Bali – Sanur

Last but not least. Onze laatste massage hadden we op de ochtend voordat we weer terug naar Nederland vlogen. In de buurt van ons hotel zat Vila Shanti en daar gaven ze aan de boulevard buiten massages. Heerlijk met het geluid van de zee op de achtergrond, wat het extra ontspannend maakte. En het meest wonderlijke vond ik dat Shanti ook de naam is van een van mijn spirituele gidsen. Van dit soort kleine dingen kan ik me dan intens gelukkig voelen. 🥰

Moraal van het verhaal

Nu komt het. Buiten het feit dat een massage wonderen doet voor je lichaam, geest & Ziel, kwam ik tot een belangrijk inzicht. Ik vind het altijd leuk, puur voor de fun om te kiezen. Dus niet om te vergelijken als in de een is beter dan de ander, dat is niet de intentie erachter. Maar het is nieuwsgierigheid, in a good way.
En we waren er unaniem over eens dat we de beste massage hadden op Sulawesi. En het grappige was, qua locatie, sfeer, ontvangst, luxe enz. was dit by far de minste en volgens mij wel de duurste haha.
Dus zo zie je maar weer. Het gaat niet om de vorm, maar om de inhoud. En dat geldt natuurlijk altijd, overal en voor alles. Ze zeggen ook niet voor niets: “Don’t judge a book by it’s cover” en dit vond ik weer zo’n mooie wake-up call. Tijdens de Cursus in Wonderen leerde ik van Koos Janson dat alles een les in liefde is en dat voel ik ook zo.

Synchroniciteit

Het sluit ook mooi aan bij alles wat er nu gaande is, in de wereld, in Nederland, misschien wel in je eigen situatie. Ik geloof heel erg dat alles wat al lange tijd onder de oppervlakte aan het borrelen is, nu versneld omhoog kan komen.
Al het mooie en ook al het minder mooie. Tja, en daar kun je tegen vechten, maar wat nu als je je overgeeft aan de stroom van het leven? En erop vertrouwt dat het dit is of dat er iets beters of mooiers aandient?

Gister heb ik samen met een vriend twee kaarten getrokken en die waren spot on! Nu ben ik niet zo blij met hoe ik zelf te zien ben in het filmpje, maar ik moest het filmpje wel delen, omdat ik weet dat iemand die boodschap moest horen. En dan kan ik niet anders dan mijn ego even parkeren. De inhoud is belangrijker dan de vorm en dat is ook de boodschap die ik middels deze blog mee wil geven.

Staar je niet blind op hoe iets eruit ziet, maar kijk altijd naar hoe jouw lichaam ergens op reageert of op de waarde die je ergens ontvangt. Vaak is niets wat het lijkt. 😉

Jou van dit soort dingen bewust van maken is mijn kracht, maar het kan mega confronterend zijn. Ik wil je graag een ander perspectief bieden. Sta je daarvoor open, met onderstaande als gevolg? Lees dan even verder.

Pilot

Zou jij meer:

  • Positieve energie willen hebben
  • Meer gegrond voelen
  • Meer plezier in het leven ervaren
  • Een luisterend oor
  • Meer (zelf-)vertrouwen
  • Gelijkgestemden om je heen
  • Een persoonlijke gids op jouw levensreis?

Het zou superleuk zijn om met 4 deelnemers een hele toffe pilot te starten, waarin ik je Wonderen & Synchroniciteit durf te garanderen. Zo niet, dan krijg je je investering terug. Je loopt dus geen risico.

De investering is € 555. Betaling in termijnen mogelijk.

Hiervoor ontvang je:

💜1 maand Persoonlijke Coaching via Voxer (soort Whatsapp), waarbij je altijd binnen 24 een reactie van mij ontvangt. Dit alleen al is onbetaalbaar. 😜

💜Een onvergetelijke Transformatiedag op een hele leuke en speelse wijze. Inclusief lekkere hapjes en drankjes.

💜Een persoonlijke Jaarreading 2024.

We starten volgende week vrijdag 1 december, zodat je de hele maand december gebruik kunt maken van mijn liefde, energie & support.

Als je voelt dat dit voor jou is en je hebt altijd al met mij samen willen werken of mee willen varen op mijn positieve energie? Laten we dan connecten! 💫

Je bent van harte welkom in mijn wondere wereld. En je kunt natuurlijk ook nog tot 1 december een Persoonlijke Jaarreading 2024 aanvragen. Dit betekent niet dat je daarna geen Jaarreading meer aan kunt vragen, je mag hierin helemaal jouw strategie & autoriteit volgen. Vragen mag altijd, alleen kan ik niet garanderen dat ik ‘m dan nog op tijd af heb. That’s all. No pressure. 😘

Voor nu wens ik je een hele fijne zondag en laat je maar weer lekker verWONDEREN! ✨

Ps. Enne, heerlijke massage adresjes hier in Nederland zijn altijd welkom. 😊

Liefs,

Siti