Traject "Samen Succesvol Manifesteren"

Ben jij klaar om nu eindelijk echt je droomleven te gaan manifesteren?
Je hebt misschien al een aantal dingen in je leven en in je business gemanifesteerd, maar lukt het je nu niet meer op structureel dingen in je leven te manifesteren die je graag zou willen. Of heb je succes op alle deelgebieden in je leven, maar lukt het je bijvoorbeeld niet om een liefdevolle partner te vinden. Het kan ook zijn dat je helemaal nieuw bent met het fenomeen manifesteren, maar er wel graag mee aan de slag wilt en niet weet waar je moet beginnen.

Herken je dit?

"Wat als ik je vertel dat datgene wat je graag wilt in je leven dichterbij is dan je denkt"?

Hoe zou het voor je zijn als:

Dat is mogelijk! Alles wat je wilt is er al. Je hoeft alleen nog maar te leren hoe je het kunt manifesteren in je leven en in je business. In een persoonlijk mentor traject van 3 maancycli gaan we samen op reis en beginnen we met het leven van je droom. Hierbij volgen we het ritme van de maan. Dit traject brengt jou in beweging en je leert hoe je de juiste mensen en situaties in je leven aan kunt trekken. Ik vertel je niet hoe het moet, maar ik doe met je mee en ondersteun je waar nodig. Het traject heet niet voor niets:

"Samen Succesvol Manifesteren".

Je ontvangt:

Aan het einde van dit traject:

Investering

Jouw investering voor dit pilot traject is € 997 exclusief BTW.

Enne, voordat je denkt: ‘Jee wat duur of help, dit kan ik nooit betalen!’ Eén van de eerste dingen die je bij mij zult leren is om niet in beperkingen te denken, maar in mogelijkheden. Effectiever is het om jezelf de vraag te stellen: “Hoe kan ik mij dit veroorloven? Of wat kan ik doen om dit geld bij elkaar te manifesteren?” 😉

Betalen in termijnen is ook mogelijk!
In 2 termijnen van € 498,50 exclusief BTW.
In 4 termijnen van € 249,25 exclusief BTW.

Bij betalen in termijnen worden € 25 extra administratiekosten in rekening gebracht

Er zijn dus meerdere wegen die je kunt bewandelen, maar het begint altijd met het zetten van een eerste stap. Durf jij het avontuur samen aan te gaan?

Het traject start tijdens iedere nieuwe maan.

Yes, ik schrijf me in

Door je hieronder je gegevens in te vullen schrijf je je in voor het traject “Samen Succesvol Manifesteren”. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je inschrijving en verdere informatie.