Synchroniciteit

Wondermaand

Synchroniciteit in de realiteit

Dit is wat ik dagelijks be-leef & be-lichaam. Hoe ongelooflijk dat misschien voor sommigen ook klinkt, het verrijkt mijn leven en hierdoor laat ik mij niet meer uit het veld slaan door tegenslag.

Iedere dag ontvang je een Wondermail.

Wil jij je laten VerWONDEREN? Schrijf je dan hieronder in en je wordt op de hoogte gehouden wanneer de eerstvolgende Wondermaand weer start.

Dit levert het je op:

‘De Wondermaand van Siti was echt een cadeau voor mij. Siti neemt je mee op een ontdekkingstocht die zich afspeelt tussen het zichtbare en het onzichtbare. 

Door de dagelijkse oefeningen en het contact in de Whatsapp groep groeit mijn bewustzijn. 

Kleine dingen en signalen waar ik vroeger aan voorbij gelopen zou zijn worden nu zichtbaar en krijgen betekenis. En dat maakt het leven zoveel rijker.’

– Astrid

Synchroniciteit

Dit is wat je krijgt:

Wondermaand 2024

Ervaar hoe bijzonder het leven is. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst.


Ervaringen Wondermaand

Veelgestelde vragen

Het lezen van de dagelijkse Wondermail duurt ongeveer 1 à 2 minuten. De optionele oefening wisselt van een paar minuten tot ongeveer 10 minuten. Het schrijven in de Journal kun je zo lang of kort maken als je zelf wilt. Je bent hier helemaal vrij in.
Nee, zeker niet en je mag de groep ook te allen tijde verlaten. Er zijn mensen die het heel leuk vinden om hun ervaringen te delen en er zijn mensen die het heel leuk vinden om lekker mee te lezen. Alles is oké en ook hierin ben je helemaal vrij.
Jazeker, je kunt eventueel in twee termijnen betalen. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.
Synchroniciteit is wanneer gebeurtenissen op een betekenisvolle manier samenvallen, zonder dat er een duidelijk oorzakelijk verband is. Het lijkt alsof het Universum een boodschap probeert over te brengen door middel van ogenschijnlijk toevallige gebeurtenissen. Oftewel, je zou ook kunnen zeggen: toeval met een diepere of verborgen betekenis. 😘

WhatsApp-berichtjes

Synchroniciteit
Synchroniciteit
Synchroniciteit
Synchroniciteit
Synchroniciteit

Wil jij jouw bewustzijn vergroten?

Door synchroniciteit betere keuzes maken?
Dan is de Wondermaand wat voor jou!