Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Dit is de werkelijke reden waarom ik ter adoptie ben afgestaan.

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat ik er onlangs, na 39 jaar achter kwam dat de oudste broer van mijn biologische moeder mij ter adoptie heeft weggegeven, zonder dat mijn moeder dat wist. Inmiddels weet ik sinds vorige week ook waarom.

Mijn moeder was nog jong toen ze van mij beviel en ik was een buitenechtelijk kind. In de cultuur waar ik vandaan kom is dat een schande en wordt zoiets binnen de familie in de doofpot gestopt. Meestal zijn er dan twee opties. Of moeder en/of kind dood. Of het kind ter adoptie afstaan. Gelukkig werd er voor het laatste gekozen! Anders had je dit nu niet gelezen 😊 Wellicht dat daar ook onbewust mijn positieve mindset en mijn dankbaarheid voor het leven vandaan komt.

Hoe ‘toevallig’ is het dat ik dat hoorde op hetzelfde moment als dat het Voice schandaal in het nieuws kwam. Even afgezien het feit wat daar al dan niet van waar is… 😉 Het gaat mij er met name om dat er steeds meer schaduwkanten naar of aan het licht worden gebracht, zodat daar heling op plaats kan vinden. En door dit voorbeeld te delen, weet ik zeker dat er iemand zal zijn die dit leest en voor wie dit herkenbaar is. In welk opzicht dan ook.

Het afgelopen half jaar is mijn bewustzijn in een versneld tempo vergroot. Hoewel ik meer iemand ben die zich bewust is dat alles met 1 seconde totaal anders kan zijn en zoveel mogelijk in het moment wil leven, vind ik het ook fijn om regelmatig even terug te blikken. Just for fun en even stil te staan bij alles wat er op mijn pad is gekomen.
Zo heb ik het afgelopen half jaar onder andere:

– Na 30 jaar een jeugdtrauma geheeld;

– Geleerd wat een Tweelingziel Journey is;

– Na 39 jaar meer helderheid gekregen over mijn adoptie;

– Human Design in mijn leven geïntegreerd;

– Mijn paranormale gave volledig omarmd;

– Gerealiseerd dat mijn helderziendheid en mijn intuïtie mijn superpowers zijn!

– Energetisch contact gekregen met mijn biologische moeder;

– Bewust een oogoperatie ondergaan;

– Mijn eerste bewuste hypnose gehad (hierover later meer in een andere blog);

– Vriendschappen die mij niet meer dienen vrijgelaten;

– En de keuze gemaakt om meer te leven en werken vanuit mijn human design. Dat betekent in mijn geval re-ageren op dat wat zich aandient in plaats van initiëren en dat vereist overgave en vertrouwen. En vooral te stoppen met alles wat me geen plezier en energie (meer) oplevert.

Dit deel ik niet om te zeggen, kijk mij nou eens. Absoluut niet. De enige reden waarom ik dit deel is om je te herinneren om zelf ook eens even stil te staan bij alles wat je het afgelopen half jaar hebt bereikt en dat als je ziet dat iemand anders iets kan, dat betekent dat jij het ook kan.

Uit dit alles is de grootste les die ik geleerd heb misschien wel deze: Patience is power. Deze voel ik zo diep. En hoewel het misschien ook wel een van de moeilijkste uitdagingen is, brengt het je zoveel meer dan je je ooit kunt bedenken.
Je hoeft niets te overhaasten. Alles gaat vanzelf in het leven.

Vertrouw erop dat alles klopt in het moment. Want herinner je deze nog?

Wat je vasthoudt, raak je kwijt.

Wat je loslaat, blijft bij je.

Wat je vrijlaat, komt naar je toe.

Echt. Er gebeuren dan wonderen. Dat heb ik de afgelopen week ook weer meerdere malen meegemaakt.

En voor de (Manifesting) Generators onder ons: FOLLOW THE FLOW. Jouw energie doet het werk.

Oefen, oefen, oefen. Hoe beter je hierin wordt, hoe interessanter het leven wordt.

GEGARANDEERD.

En tot slot.

a.s. dinsdag 1 februari is het weer Nieuwe Maan. Het ideale moment om weer nieuwe intenties en doelen te zetten, daarom heb ik een Uitnodiging voor jou!

De Uitnodiging is een transformerend kaartendeck, met vijftig zielscripts die je hart en ziel diep raken. Via de scripts en de illustraties ontvang je leiding van je gidsen, engelen en voorouders.

Dit kaartendeck brengt je in verbinding met je zielsmissie en helpt je te herinneren wie je werkelijk bent.

De uitgebreide scripts hebben een helende en liefdevolle uitwerking. Ook zetten de boodschappen aan tot meer authenticiteit en innerlijk leiderschap.

Ieder script is voorzien van een mooie extra ‘uitnodiging’ tot meer verdieping en staan allen voor een inwijding, in verbinding met je hogere zelf en het spirituele rijk.

Tevens is ieder script geschreven vanuit een krachtige en aardse stroming.

Wil jij een persoonlijk zielscript ontvangen? Vraag dan vandaag nog een Uitnodiging aan voor € 22. Het getal van het vertrouwen en het samenwerken.

Voel je De Uitnodiging? Stuur me dan even een berichtje via info@sitimuntanah.nl

Je ontvangt de Uitnodiging tijdens Nieuwe Maan op dinsdag 1 februari in je mailbox.

En zo niet, ook helemaal oké! Geniet lekker van de Nieuwe Maan energie en nogmaals, weet:

Patience is power. 😉

Liefs, Siti