Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Goud in handen

Mijn eerste ervaring bij een Handlezer

Je handen als spiegel

Gister was ik voor de eerste keer bij een Handlezer en ik zeg er bewust bij dat het de eerste keer was, want ik ben ervan overtuigd dat het niet de laatste keer was. Ik heb namelijk veel zin om met de inzichten aan de slag te gaan en dan over een tijdje te kijken of een verandering in mijn handen zichtbaar zijn. Want ook je handen kun je als een spiegel zien en dit is tastbaar. Wat voor de sceptici onder ons ook handig kan zijn. 😉  

Ik vond het superleuk om te zien dat er zoveel mensen benieuwd zijn naar mijn ervaring hiermee. Dus als je de poll hebt ingevuld op Instagram @SitiMuntanahDitters, Dankjewel! 🙏 Het geeft mij de gelegenheid om hierop ter reageren in deze blog, dus dat is wat ik ga doen. 

Je hebt het zelf in de hand

Voor degenen die nog nooit van een handlezing hebben gehoord. Een handlezing geeft inzicht & inspiratie en het laat zien hoe je het verleden in het nu draagt! Het is geen toekomstvoorspelling. Je hebt het letterlijk zelf in de hand. Natuurlijk niet alles wat je overkomt. Lijnen zijn in beweging. Dus op het moment dat je bepaalde keuzes maakt kan het best zijn dat lijnen veranderen, verdwijnen, groeien of dat er lijnen bij komen. Het is continue in beweging. Vingerafdrukken zijn wel onveranderlijk en staan aan de basis van je karakter.

Nu ben ik hier niet zozeer om kennis & informatie te delen, maar puur mijn enthousiasme en mijn ervaringen, dus als je hier meer over wilt weten, raad ik je met alle liefde aan om de website van Julia te bekijken via deze link.

Podcast

In de Rise In Podcast van Deirdre Egberink hoorde ik voor het eerst van Julia van Karmalijn Handanalyse & Coaching. Als het je leuk lijkt, dan kun je podcast hier terug luisteren. Een paar jaar  geleden had ik mij wel eens in dit onderwerp verdiept en wat cursussen hierover gedaan, maar that’s it. Totdat ik de podcast beluisterde en gelijk wist. Ik moet naar deze vrouw toe! Toen had ik nog geen idee waar ze zat, nu maakt mij dat ook niet uit, maar het is altijd handig als blijkt dat iemand in de buurt zit.

Meant to be

Ik heb haar toen een mailtje gestuurd met de vraag op welke termijn ik een handlezing bij haar kon boeken. Bleek dat ze dit jaar nog maar 1 plekje vrij had. Precies op de dag waarop ik ook al een afspraak had staan bij mijn nieuwe Dr. Hauschka Therapeut Esmeralda van Studio wijZ, waar ik heel blij mee ben! Notabene in dezelfde plaats: Hilversum. Misschien heb je het meegekregen in mijn Stories, maar zij is ook op wonderbaarlijke wijze op mijn pad gekomen. Wat blijkt. Julia en Esmeralda kennen elkaar en Leontine die ons in verbinding heeft gebracht, kent Julia ook weer. Tja, zo zie je maar weer. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Zo bijzonder! ✨

Synchroniciteit

Anyway, gisterochtend op weg naar Julia kwam ik al super veel nummerreeksen tegen, maar ook meerdere keren een Ventje, zowel de moderne versie als een ouderwetse. Bijzondere initialen, een ekster en de Verbindingslaan precies op het moment dat ik een kenteken met 333 voorbij zag rijden. Van dit soort dingen kan ik mij dan zo intens gelukkig voelen. 🥰

De Handlezing

De handlezing bij Julia was een onvergetelijke ervaring. Bizar! Het was voor mij SPOT ON. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk al welkom en er hing een fijne energie. Na een korte introductie, gingen we een handafdruk maken en daarna volgde er een uitgebreide uitleg over het handlezen en deelde ze wat ze zag in mijn handen. Tot slot pakte ze Numerologie er ook nog bij en ging ik met super waardevolle inzichten en helderheid door naar Esmeralda. Gelukkig is alles opgenomen, zodat ik het nog terug kan luisteren. Er zullen dan ongetwijfeld nog meer puzzelstukjes op z’n plaats gaan vallen. Wat overigens in de afgelopen 24 uur al het geval is geweest.

Vinger op de zere plek

Fascinerend vind ik het hoe Julia zoveel informatie in mijn handen terug kan zien. Het verschil tussen mijn linkerhand en mijn rechterhand. En hoe dit zich verhoudt in mijn leven. Ze benoemde een aantal leeftijden waarop er belangrijke veranderingen in mijn leven waren. En het klopte allemaal precies. Door hier met elkaar over in gesprek te gaan, werden er herinneringen aangeraakt en konden we de verdieping in. Op de vraag waarom ik in mijn business nog een beetje terughoudend ben, kreeg ik een heel duidelijk antwoord. Dat was echt zo’n aha-moment! 💘

Ook legde ze de vinger op de zere plek. Ze kon dus in mijn handen zien dat er een paar jaar geleden iets is gebeurd, wat ontzettend pittig voor mij is geweest en waar ik met niemand over heb kunnen praten. Ze zag dat ik op wilskracht ben doorgegaan en dat raakte me heel diep. Ondanks dat ik hier nu wel goed mee om kan gaan, word het wel tijd dat ik hier opener over heb te zijn. Omdat ik weet dat dit ook anderen verder kan helpen. 

Human Design vs Handlezen

Beiden zijn als kompas te gebruiken, maar je handen zijn iets wat fysiek tastbaar is. Super HANDig! 😜

Wat ik vooral heel mooi vind is hoe ondersteunend het allebei werkt en hoe accuraat het is. Bij mij is alles en-en. En ook nog eens dubbel. Enerzijds is dat heel fijn en soms ook allesbehalve dat. Nu vind ik zelf dat ik hier een goede balans in heb gevonden, maar mijn handen laten zien dat er nog een stukje disbalans is en daar ga ik aan werken. Wat inhoudt dat ik even juist wat minder hard ga werken voor anderen en nog meer vanuit mijn hart ga werken. 😉  

Overigens wil ik hier wel de kanttekening maken dat ik mijn werk superleuk vind en van nature ook een harde werker ben. Dit is geen beperkende overtuiging, maar wie ik in essentie ben. Werken is waar ik superlekker op ga! Work hard. Play hard. Voor de Human Design kenners: ik heb kanaal 37-40 gedefinieerd en ook in mijn Incarnation Cross, dus dat verklaart mede waarom werken mijn hobby is. 😊  

Wegwijzers

Julia had van te voren ook nog 3 kaarten voor me getrokken, of deze vielen er vanzelf uit. De kaarten waren wederom SPOT ON. Ze pasten precies bij ons gesprek en bij de kern van wie ik ben en hoe mijn leven tot nu toe is, en wat ik daarin onderweg ben tegenkomen. En dan de afbeeldingen en de getallen erop. Hoe duidelijk kan het Universum, het Veld, de Bron, God, of hoe je het ook wilt noemen met je communiceren. Reizen is ook wat heel duidelijk aan bod kwam tijdens de sessie. Met alle reisjes die ik afgelopen jaar heb gemaakt, letterlijk en figuurlijk, en dan deze Wegwijzers als aanvulling, ging ik met een voldaan gevoel de deur uit. 💫

Go, FLY!

2024 staat in het teken van meer zachtheid, dat voel ik nu al. Dit weekend staat in het teken van de eerste Jaarreadingen. Vandaag gaan we ook een Visionboard maken en dan zullen er ongetwijfeld ook nog nieuwe inzichten oppoppen. Als je nog een Jaarreading aan wilt vragen voor 2024, dan kan dat via de link hieronder. Als je liever in termijnen betaalt, dan kan dat ook en kun je mij het beste even een berichtje sturen.

FLY staat voor vliegen en voor jezelf op de eerste plaats zetten. Als je goed voor anderen wilt zorgen, is het eerst belangrijk dat je voor jezelf zorgt. Go, FLY! is de boodschap die ik van mijn biologische (voor-)ouders heb meegekregen en dat mag ik nu eindelijk gaan uitdragen.  🌹

Tot slot

Wat ik tot slot wil zeggen is dat ik een Handlezing bij Julia van harte aan kan bevelen! Het is een onvergetelijk en waardevol cadeau voor jezelf. For sure!

Als je benieuwd bent naar wat er inhoudelijk aan bod is gekomen tijdens mijn Handlezing, dan hoor ik het graag van je. Dan kan ik daar op reageren en zal ik daar ook een blog over schrijven, maar een ding is zeker. In 2024 ga ik nog meer observeren & reageren en niet meer initiëren.

Dus heb je vragen of wil je ergens graag over lezen, just let me know. Ik deel graag mijn ervaringen met je, zodat jij er wellicht ook weer inspiratie uit kunt halen of dat het een bevestiging voor je mag zijn van datgene wat je al diep van binnen weet of voelt. 💜

Liefs,

Siti