Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

In een ogenblik zie ik waar het bij jou beter kan.

Letterlijk & figuurlijk

Letterlijk en figuurlijk. Letterlijk. Oftewel fysiek, omdat ik op dit moment nog maar met 1 oog helder kan zien. Figuurlijk. Omdat als ik mij op jouw energie afstem, ik zie waar het beter of anders kan, zodat jouw leven of business meer in harmonie is met hoe jij van nature bent ontworpen en hoe jij het beste door het leven kunt bewegen. 

Dit is ook terug te vinden in mijn Human Design.

Poort 18

Zo heb ik poort 18, de Poort van de Correctie gedefinieerd, zoals ze dat noemen. Deze staat in mijn persoonlijkheid in de planeet Mercurius. Dat betekent dus datgene waarover ik hier ben om te communiceren. Ik heb een natuurlijk instinct om te zien wat wel en wat niet werkt. En door mijn eigen ervaring kan ik hierin ook anderen empoweren om hun eigen autoriteit te worden.  

Schaamte

Lange tijd heb ik mij hiervoor een beetje geschaamd, omdat ik de overtuiging had dat als je fysiek niet goed kan zien, anderen misschien denken dat ik dan nog iets te helen heb of iets dergelijks. Nou lekker handig, als je zegt dat je helderziend bent of een healer bent. Mijn hoofd vond dat niet echt een goed voorbeeld.

Daarnaast stond ik ook niet echt te juichen om deze poort in Mercurius te hebben. Want als ik denk aan corrigeren en verbeteren, klinkt dat nou niet bepaalt positief. En ik geloof dat alles precies zo is, zoals het zou moeten zijn. 

Dus waarom een correctie of verbetering?

Ander perspectief

Totdat iemand tegen mij zei dat ik het ook zou kunnen zien als dat een oog naar binnen kijkt en een oog naar buiten. Dat juist daar de kracht ligt. En die klopt voor mij wel. Want ik kan juist ook heel helder voelen en mijn kracht zit ‘m in de combinatie. Of het nu gaat om de combi tussen het aardse en het spirituele. Het zichtbare en het onzichtbare. Alleen zijn en in verbinding met anderen. It’s all part of me. En het is overal terug te vinden. In mijn leven, in mijn Human Design chart, mijn Gene Keys, in mijn PK-rapport, in alle Soul en Akasha readingen die ik heb gehad, mijn Maya profiel, als je het bekijkt vanuit Astrologie, Numerologie of wat dan ook. 

Het komt steeds terug en in de kern is het onveranderd.

De gift van Totaliteit

Vanuit Gene Keys is mijn Gift van Totaliteit. Hierbij gaat het om een diep vertrouwen op het leven en de acceptatie van het grotere geheel: licht en donker, pijn en plezier. Je laat je mind niet je leven dicteren. Je kunt volledig aanwezig zijn in het NU en laat je leiden op je (ziels-)pad. Je neemt bepaalde risico’s en gaat dat pad aan, ook al weet je nog niet waar het proces naartoe leidt. Je vertrouwt er echter op dat elke stap je brengt naar je ware bestemming. 

En ja, dat is wat ik zoveel mogelijk doe.   

Knipoog van het Universum

Het grappige is, is dat ik onlangs een gesprek had met een vriendin en zij vertelde mij dat haar oma blind was en daardoor juist heel helder kon voelen. Ze wist altijd precies de vinger op de zere plek te leggen. Een paar dagen later ging ik mijn standaard rondje hardlopen en ineens viel mijn oog op boven- en onderstaand staand beeld. Dit beeld staat er al jaren en daar ben ik al weet ik niet hoe vaak langs gelopen. Iedere week loop ik er langs. 

Als dit geen teken of knipoog van het Universum is dan weet ik het ook niet meer. 😉

Synchroniciteit

Dit beeld was mij nog niet eerder opgevallen en toen ik het zag, kwam ik niet meer bij van het lachen. En het klopt precies. Het rechteroog kijkt naar binnen en het linkeroog kijkt naar buiten. Hoe was het mogelijk dat ik dit niet eerder had gezien en dat ik het uitgerekend NU pas zag? Net nadat ik het er met mijn vriendin over had gehad en ik in die week hier online ook meerdere berichten over voorbij zag komen? En met wat fantasie valt er zoveel te zien in dit ene beeld. Bizar. Nou, dit soort dingen. Ik maak het zo vaak mee, waardoor ik blindelings vertrouw op alles wat ik zie en voel.

Zo zie je maar, I am also human en ik zie ook dingen over het hoofd. Het is maar net waar je focus ligt.

Waardevol cadeau

Een paar weken later ontving ik dit cadeau. Een zelfgemaakt schilderijtje  met een handgeschreven kaartje waarop staat: “Dit schilderijtje symboliseert jouw scherpe blik en het feit dat je de ander werkelijk ziet.” En dat met één oog hè. 😉 Je ziet ook maar één oog op het schilderijtje. Dat is vast ook niet voor niets. Buiten het feit dat ik het superlief vind dat iemand de moeite neemt om zoiets moois speciaal voor mij te maken, is dit zo’n waardevol cadeau. 

Het is een bevestiging wat energie in de onderstroom kan doen en daar ben ik super dankbaar voor. 

Dus lieve, creatieve Marloes K., je hebt geen idee hoe blij ik met dit fantastische cadeau ben. Als iemand een kei is in het bedenken en creëren van  persoonlijke cadeaus, dan ben jij het wel! 🙏

Energie

It’s all about energy en ik gun het je zo dat jij ook heerlijk & wonderlijk leven leidt. Met Ups & Downs. Omdat je op die manier het leven ten volle kunt leven. Als mens en als ziel. Zonder dat het een zweverige bedoeling is. Niet weten wie je bent of wat je wilt. Dat is in mijn ogen pas zweverig. 😜

Guidance

Als je momenteel wel wat tools, inzichten & handvatten kunt gebruiken, om van 2024 ook een succes jaar te maken? Wat succes ook voor jou mag betekenen, dan heb ik iets heel tofs voor je!

Hoe zou het voor je zijn als je een heel jaar guidance ontvangt en ik vanaf de zijlijn met je meekijk? 👁️

Persoonlijke Jaarreading 2024

De Jaarreading is een waardevol (kerst-)cadeau voor jezelf en zorgt voor meer BEWUSTWORDING en SYNCHRONICITEIT in je leven. ✨

Dit wordt het 7e jaar dat ik dit aanbied en het blijkt iedere maand, of eigenlijk ieder jaar weer SPOT ON te zijn. 💘

Het is een super uitgebreide, persoonlijke kaartreading dat je op Nieuwjaarsdag 2024 in je mailbox ontvangt.

Je ontvangt:

♥ Jouw persoonlijke thema van 2024

♥ Voor iedere maand een boodschap

♥ Aanvullende boodschappen voor meer helderheid, nieuwe inzichten of ter bevestiging

♥ Maandelijkse reminder op de eerste dag van de maand

♥ 1:1 Coachingscall van maximaal 30 minuten

Als BONUS ontvang je tevens een persoonlijk Human Design Basisboekje. Human Design kun je zien als de vertaling van jouw ziel en de handleiding van jouw leven. Het is een tool die jij kunt gebruiken om echt te leven als jezelf. Met jouw zielsmissie, jouw manier van beslissen, omgaan met het leven en jouw manier van relaties aangaan.
Het is een blauwdruk van hoe jouw energiesysteem het beste kan werken. Het heeft mijn leven verrijkt en dat enthousiasme deel ik graag met je, zodat jij het ook in je voordeel kunt laten werken, op alle gebieden in je leven. Deze ontvang je uiterlijk binnen 24 uur na aanmelding al in je mailbox.

Op naar een Magisch 2024!

Heb er nu al heel veel zin in!

But First things First.

ENJOY this moment enne: leer breed kijken, dan zie je meer! 💜

Liefs,

Siti