Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Blog-Interview met Wendy van der Made

Iedere woensdagavond.
Een blog-interview met een boodschap.
 
Waarom doe ik dit? Puur omdat ik geloof in de kracht van delen en daarnaast word ik er ook heel blij van!
Wat mij betreft mogen we elkaar vaker laten weten dat we elkaar waarderen en ik vertrouw erop dat ik hiermee ook een ander inspireer hetzelfde te doen.
‘Kleine moeite, groot gebaar’ en je weet nooit wat dit voor een ander kan betekenen. 🌹
 
De tiende powervrouw die ik hiervoor geïnterviewd heb is: Wendy van der Made.
 
Al een aantal jaar ken ik Wendy en mag ik vanaf de zijlijn met haar meereizen op haar pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze heeft al ontzettend veel meegemaakt in haar leven en ik vind het super inspirerend om te zien hoe zij op positieve manier is gegroeid de afgelopen jaren tot een rolmodel (zo zie ik haar tenminste😉), in het bijzonder voor alleenstaande moeders. Er zit enorm veel wijsheid en levensenergie in haar en wat mij betreft mag ze dit nog veel meer gaan delen met de wereld! 😜
 
Ps. Verderop in het interview deelt Wendy een Wonder en in dat kader is het grappig dat uitgerekend op Valentijnsdag dit interview online komt. Tevens stuurde ze mij vandaag een berichtje dat ze, op het moment dat ze het interview nog eens doorlas, het liedje ‘All you need is love’ van the Beatles op de radio hoort. Tja, zeg het maar. Is dit voor jou toeval of voel je dat het synchroniciteit is?
 
Dus, lieve mensen. Ik zou zeggen. Laat je inspireren door Wendy en haar verhaal! 💫
 
LEES HIER HET INTERVIEW MET WENDY
 

IN THE SPOTLIGHT:

de sterke, daadkrachtige en inspirerende Wendy van der Made.

39 jaar, moeder van een zoon van 10 en woonachtig Reeuwijk. Wendy komt uit een gezin van 3 kinderen (broer en tweelingzusje), is werkzaam als directiesecretaresse en personal assistent. Ze houdt van sporten; hardlopen en de sportschool. Verder doet ze graag leuke dingen met familie en vrienden, is gek op feestjes en gekke dingen doen, het is echt een familiemens. Ze houdt van het leven!

Wat versta jij onder ‘gekke dingen’ doen?

Ik houd van foute feestjes! Lekker de verkleedkleding uit de kast, foute muziek aan en gaan! Met Kerst hadden we nog een superleuk feestje. Carnaval heb ik nog nooit gedaan. Ben daar ook niet mee opgegroeid, al kijk ik sinds mijn 11e wel naar de optocht op zaterdag bij ons in het dorp.

Hoe drink jij je koffie/thee het liefst?

Koffie drink ik niet. Heb dat ook nooit leren drinken. Ik drink meestal groene thee met citroen.

Vertel eens iets over jezelf wat bijna niemand van je weet of wat mensen vaak niet achter je zoeken.

Ben eigenlijk best wel open, al ben in het begin wel vaak terughoudend. Maar misschien dat ik best een beetje spiritueel ben, daar praat ik niet zo vaak over. Mijn familie en vrienden hebben daar niet zoveel mee, zij vinden zichzelf daar te nuchter voor. 

Waar heb jij moeite mee?

Tegen rommel. Bij mij moet het altijd opgeruimd zijn als ik de deur uitga. Dat verwacht ik ook van mijn zoon, dat hij zijn spulletjes opruimt. Ik vind het een kleine moeite om op te ruimen. En ik kan er niet zo goed tegen als dingen uit mijn handen worden genomen. Ik kan best geïrriteerd raken als dingen niet lopen zoals ik ze in mijn hoofd had.

Als je een dag zou kunnen doen wat je zelf wilt, wat zou je dan doen?

Dan ben ik het liefste in het buitenland op een citytrip, dat vind ik af en toe heerlijk. Lekker zelf mijn eigen plan trekken en doen waar ik op dat moment zin in heb. Ook leuk om dit samen met mijn vriend of mijn tweelingzusje te doen. Uitslapen vind ik ook fijn, maar dan moet ik die dag verder helemaal niets op de agenda hebben staan.

Met wie zou je een goed gesprek willen voeren? Dead or alive.

Dan komt Lady Di als eerste in mij op. Zou wel willen weten waarom zij ooit bij de koninklijke familie is ingestapt, ondanks dat zij mogelijk wist dat het een slangenkuil was en hoe ze dat uit heeft kunnen houden.

Wat is je levensmotto?

Geniet van het leven! Tien jaar geleden is mijn vader heel ziek geweest en daardoor besef ik dat het leven ineens anders of voorbij kan zijn. Daarom genieten we nu van het leven en ben ik heel dankbaar dat hij er nog is. Ik heb ook geleerd om niet op negativiteit te reageren. Mijn vriend helpt mij daar ook zo mooi bij en zegt dan: “ik help je wel om de beren die jij op de weg ziet weg te jagen.” 😊

Waarvan word jij super-enthousiast?

Weddingplannen vind ik nog altijd superleuk! Ik heb de opleiding bij de BWPN gevolgd, maar ik weet nog niet of ik daarmee verder moet gaan. Het ligt momenteel even stil, omdat mijn studie nu voorgaat. Sinds 2020 ben ik voor mezelf begonnen als Weddingplanner.  Daarvoor heb ik een lange aanloop gehad wegens privéomstandigheden en zat Corona ertussen.

Mijn vriend heeft zo’n oude platenspeler en op zondag zet hij nog wel eens een plaatje op, dat is dan ultiem genieten! Even het leven vertragen en bewust genieten. 

Wat voor studie ben je nu aan het volgen?

Ik ben op dit moment bezig om een Association Degree voor Office Management te behalen. De praktijkervaring heb ik en nu wil ik de theorie begrijpen met het bijehorende papiertje. De opleiding duurt twee jaar en deze hoop ik eind dit jaar af te ronden.

Wat is jouw guilty pleasure op het gebied van food?

M&M’s 😊 Zowel met nootjes als de bruine M&M’s zonder nootjes. Als ik die eet, dan eet ik eerst alle kleuren en dan de rode als laatste haha, maar verder is er niks mis met me hoor! 

Wat staat er allemaal (nog) op je bucketlist?

Voor dit jaar in ieder geval mijn studie afronden en sporten. En ik ga naar Maximum Potential, het event van Michael Pilarczyk. Daar wil ik al een tijdje naartoe en nu heb ik een kaartje gekocht.

Ook wil ik nog een keer naar Australië en Nieuw-Zeeland. Zuid-Afrika en de West kust van Amerika lijken mij ook gaaf! Leuke dingen met mijn familie en gezin staan uiteraard ook op mijn verlanglijstje! En ik hoop dat ik ooit nog een keer een huis kan gaan kopen.

Wat was de meest indrukwekkende plek die je hebt bezocht?

6,5 jaar geleden ben ik bij de gebouwen geweest van 9-11. Dat heeft veel indruk gemaakt. Als je daar staat is het heel rustig en sereen en als je dan een blok verder bent heb je de drukte en rumoer van de stad. Dat het zo indrukwekkend was, komt denk ik met name door de gedachte wat daar allemaal is gebeurd. En ik voelde een bepaald soort verdriet. Weet niet of dat het komt omdat je dat weet of omdat je ook daadwerkelijk andere dingen voelt.

En wat ik heel mooi vond, samen met mijn vriend was ik 1,5 jaar geleden op vakantie op Tenerife en we deden toen een rondrit met de auto op het eiland. We stopten toen op een berg en keken uit op een vallei/gebergte. In de verte zag ik een eiland, zee, bergen, bos en alleen wij waren daar.  Op dat moment kon ik kijken naar mijn verleden, heden en de toekomst. Ik kon dat allemaal zien. En ik wist waar ik was en wat er gebeurd is. Echt even het nietige van de wereld. Ik zag het allemaal even op een rijtje, was heel bijzonder. 

Wat is het meest bijzondere wat je ooit hebt meegemaakt?

Dat er toch meer is dan wij kunnen bedenken of zien. Ik ben vrij nuchter opgevoed en sinds ik met jou in contact ben gekomen weet ik dat er meer is en dat je daar mee bezig mag zijn. En ik denk dat ik ook ergens een lijntje met die andere wereld heb.

Beste tip?

Gekregen van Michael Pilarczyk: ‘elke gedachtewolk die je hebt, daar hoef je niet in mee te gaan, je kunt het gewoon aan je voorbij laten gaan.’

Mooiste compliment?

Klinkt misschien een beetje arrogant, maar dat ik een hele knappe vrouw en dat ik moet uitkijken dat andere mannen misschien meer willen. 😉

Welk boek heeft het meeste indruk op je gemaakt?

Harry Potter en de Zeven Zussen serie. Ik lees ook persoonlijke ontwikkelingsboeken.

Wanneer ben jij jarig?

25 november 🥳

Dus lieve mensen, tip van de redactie 😉 Hoe leuk is het om Wendy dan te verrassen met een handgeschreven verjaardagskaart? Ik ken nog wel iemand die hele leuke kaarten maakt, zie het allereerste blog-interview met Melissa. 😜

Heb je een mooi voorbeeld van een Wonder dat je hebt ervaren?

Ja, dat was toen ik het geloof in de liefde verloren was. Ik heb toen de vraag gesteld: ‘als de liefde voor mij is weggelegd, laat mij dan vandaag nog gedurende de dag het woord liefde zien of horen’. Vervolgens stapte ik in de auto en het eerste nummer dat ik op de radio hoorde, was ‘All you need is love’ van de Beatles en zij zongen: Love, love, love. Tja, als dat geen duidelijke boodschap was? 😊 Uiteindelijk heb ik de liefde gelukkig weer gevonden!

Is er een vraag die ik niet gesteld heb, maar wel leuk was geweest als ik die had gesteld?

Misschien leuk om nog te delen dat ik echt een Disney fan ben! Ik ben al meerdere keren in Disneyland Parijs geweest. Afgelopen oktober nog met mijn vriend en de kinderen, in 2019 met mijn ouders en daarvoor ook al een aantal keren. In 2012 was ik in Disney World Florida. Ook de films vind ik fantastisch! De sprookjesfilms de Kleine Zeemeermin en Belle & het Beest vind ik het allerleukste. Ik heb ook 2 hele mooie sneeuwbollen in de kast, daar mag niemand aankomen alleen ik. En ik heb originele Disney kerstballen, dus ik heb ieder jaar een hele dure kerstboom.

Wat zou jij je de lezer tot slot nog mee willen geven?

Dat alles altijd goedkomt, dat is ook mijn levensmotto en doe wat je leuk vindt!

Wat is typisch Wendy?

 Haar: bruin, maar sinds een paar jaar geverfd blond 😉

Ogen: bruin

Mond: veel lachen! 

Handen: liefdevol en altijd open voor anderen

Outfit: netjes, casual. Het moet gewoon lekker zitten.

Voeten: maat 38/39

💜 Ook zo enthousiast geworden over Wendy en zou je graag in contact met haar komen? Just let me know, dan verbind ik jullie. 😘