Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Typisch een voorbeeld van Synchroniciteit en Serendipiteit

Leestijd: 3 à 4 minuten, afhankelijk hoe snel je leest. 😘

Dit is typisch een voorbeeld van Synchroniciteit en Serendipiteit. Iets waar ik altijd heel hard om moet lachen wanneer ik het opmerk.   

Als je jezelf als “nuchter” bestempeld, dan moet je dit vooral niet lezen! Maar als je net als ik, zowel nuchter en je ook verbonden voelt met alles wat er nog meer is, dan is de kans groot dat je met mij meegeniet. 😉

Een paar jaar geleden heb ik het Persoonlijke Kracht rapport ontvangen van Astrid Hofland van By Maas. In dit rapport ontdek je wat jou uniek & krachtig maakt, hoe je groots jezelf kunt zijn en het leven kunt leiden waar je van droomt. Kleur heeft een bijzondere rol in de Persoonlijke Kracht Methodiek.

De PK-methodiek maakt de unieke verbinding tussen persoonlijkheid en imago – tussen binnenkant en buitenkant: hoe je kunt laten zien wie je bent en wat je wilt. Als het beeld dat je uitstraalt past bij wie je als mens bent, word je beter gehoord en onthouden, omdat jouw non-verbale communicatie klopt en nog veel meer dan dat. Astrid kan je hier van alles over vertellen. Hier vind je meer info. 

Sinds ik hier meer kennis en ervaring over heb opgedaan, ben ik hier super enthousiast over en ik pak nog regelmatig het boekje erbij als handleiding. Door letterlijk de kleur van mijn kracht aan te trekken, sta ik iedere keer stil bij wie ik ben en wat mij zo uniek maakt. Hierdoor voel ik mij krachtiger en alles wat er in het boekje staat, klopt als een bus. Eerlijk gezegd vind ik dat iedereen zo’n boekje zou moeten hebben. Het leert je zoveel over jezelf en het maakt het je leven een stuk makkelijker, als je het ook daadwerkelijk integreert in je leven.

Het grappige is dat ik eerst heel erg weerstand had tegen de kleur. Mijn no. 1 kracht, oftewel mijn Powertype is Lila. Binnen de PK-methodiek wordt dit ook wel De Spirituele Dromer genoemd en deze is:

Hooggevoelig – Bezield – Vrolijk – Verfijnd 

Hier herken ik mij helemaal in! Persoonlijk zou ik er dan De Spirituele Dromer & Doener van maken. All-in-One. 😉

Siti schijnt ook alles en iedereen een te betekenen.  

Mijn No. 1 kleur is dus lila, mijn balanskleur is okergeel en de kleur oranje staat voor plezier & avontuur. Mijn kleurfamilie is Paars met de bijbehorende drijfveren: Intuïtie en Verbeelding en het motto is: Vertrouw op je gevoel.

Wat ik het allerliefste en ook moeiteloos doe, is mijn gevoel volgen, van daaruit handelen met als belangrijkste drijfveer om iets te betekenen voor de wereld. Het klopt wat mij betreft precies!

De investering voor een PK-rapport is €199 ex BTW, maar voor mij is dit boekje zoveel meer waard. Deze investering heb je binnen no time terugverdiend, als je het gaat toepassen in je leven. Dat is mijn ervaring en ik help je daar graag bij!

Onlangs ontwierp Astrid ook voor mij dit prachtige beeldmerk en dit is het verhaal erachter:

“Jij als verbinding (brug) tussen het zichtbare en het onzichtbare, jouw spiritualiteit (lila) met een speels randje (oranje). Je Wondermaand waarbij ik steeds een beeld kreeg van Wonderwoman. Het ronde logo van het Ventje. Voor mij is dit wie jij bent. De ‘iti’ bestaat uit 2 poppetjes met een ‘plusje’ ertussen – jij in gesprek met de ander.”

I love it! Het is zo SPOT ON en ik vind het knap hoe Astrid dit in een beeld heeft weten vorm te geven. Heel dankbaar! 🙏

Zelf zie ik dat plusje ook als een kruisje dat je vaak ziet als aanduiding dat iemand overleden is en ook kan verwijzen naar het einde van het aardse leven en de overgang naar het hiernamaals of hoe je het ook wilt noemen. Dat past ook precies wat mij betreft en die brug zie ik ook als een Levensweg, wat natuurlijk weer verwijst naar het spel dat ik als 9-jarig kind uitkoos als laatste cadeau van mijn vader en wat zo toepasselijk is voor het pad dat ik tot nu toe heb gelopen. En zo kun je er volgens mij nog veel meer in ontdekken. Ik vind het zo mooi en heb hier al vele reacties op mogen ontvangen van herkenning.

Trouwens vanmiddag viel het mij op dat mijn schoonzusje zo’n kruisje als tatoeage op haar arm heeft. Hoe bijzonder, dat juist nu mijn oog daar op viel?

Maar nu komt het. Afgelopen maandagochtend zat ik in een call met een groepje ondernemers en deelde ik dat ik het nog uitdagend vind om in woorden te vatten waarvoor anderen bij mij terecht kunnen. Vorige week heb ik nog een poll gedaan hoe anderen mij zien en de uitslag was 50-50. Spiritueel Mentor en Mindset & Manifestatie Mentor.

Niet echt helder, behalve dat het dus wel heel duidelijk was dat het en-en aspect hierin weer terugkomt. Maar wat doe ik nu precies? Ik besloot om het los te laten en erop te vertrouwen dat het antwoord vanzelf zou komen….

Wat denk je? Nog geen tien minuten later loop ik over straat, hoor ik ineens het nummer Number One en zie ik deze vrachtwagen:

Ik moest zo hard lachen, want dit is wat een samenwerkingspartner letterlijk tegen mij heeft gezegd: ‘na een gesprek met jou kom ik altijd weer in beweging’. Ik dacht. Dit is precies wat ik doe. En dan het logo! Die brug. Dat rondje. De letters: 2x een V. Vreugde en Vrijheid. Mijn initialen SD. De timing. Hilarisch dit toch? Thuis ben ik het bedrijf gelijk gaan googelen en ik herkende er veel dingen in. Ik had deze vrachtwagen nog nooit eerder gezien. Toen ik dit een vriendin vertelde, zei ze precies hetzelfde. Hoe bijzonder?

Ben ook heel benieuwd of je dit ook zo ziet en/of dat jouw oog misschien nog op andere dingen valt… Superleuk als je dat dan met mij wilt delen!

Afgelopen vrijdagavond keek ik de film La La Land na jaren weer eens terug. Als je het hebt over Synchroniciteit. In 2017 heb ik deze film, tijdens een vlucht naar Dubai, op gevoel uitgekozen. Ik vond ‘m toen al fantastisch en nadat de film afgelopen was raakte ik in gesprek met een leuke dame naast mij. Wat bleek? Zij heet Lala. Dat geloof je toch niet?

De film gaat onder andere over het waarmaken van je dromen. Een vriend speelde onlangs een medley van deze film met zijn saxofoon kwartet. Geweldig. Het was zo genieten! Ik wil hun absoluut op mijn boekpresentatie uitnodigen, om dit dan te komen spelen. Dat zou fantastisch zijn! 😁

In de film zingen ze: ‘soms heb je iemand nodig die je net dat zetje geeft’ en daar is mijn antwoord. Althans voor nu.

Ik breng je in beweging, zodat je jouw dromen en doelen waarmaakt.

Niet door je te vertellen hoe, maar door je te laten zien dat het mogelijk is. En daar zit het verschil. 😉

Als je voelt dat ik iets voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag. Of als je een maand mee wilt varen op mijn PoSITIvity Vibes en hiermee ook direct een inkijkje wilt in mijn leven en visie. Doe dan mee met de Wondermaand!

We starten op 1 maart a.s.

Dan neem ik je mee in mijn wereld van Synchroniciteit en Serendipiteit, en… het wonderlijke Athene!

Is het niets voor jou? Geen probleem! Je kent vast wel iemand die meer geluk in het leven kan gebruiken? Zou tof zijn als je dan dit bericht wilt delen, zodat we meer mensen kunnen bereiken.

Iedere dag is bijzonder, als je het leven en jezelf ziet als een Wonder.

Let’s spread some PoSITIvity!

Liefs,
Siti 💜