Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Boodschap van mijn (voor-)ouders

Dankjewel

Allereerst, heel erg bedankt voor alle lieve en mooie reacties nav mijn vorige blog! Voor mij ook heel helpend, want dan kan ik hier op reageren als een Generator 6/2 en dat werkt top. Een van de meest gestelde vragen was, wat de inhoud van de boodschap van mijn (voor-)ouders was en/of ik dat misschien wil delen. Natuurlijk, wil ik dat!

Met alle liefde, ik geloof ook dat dit een Universele boodschap is en dus mogelijk ook voor jou. 😊

Tekens

Voordat ik de boodschap met je deel, denk ik dat het handig is als ik je nog iets meer achtergrondinfo geef voor de context. De laatste dag dat we op Java waren, voelde ik zo sterk dat voor mij de cirkel rond was.

Als in, het is precies goed zoals het nu is en het kan alleen maar beter worden. ✨

Mijn biologische moeder communiceert heel duidelijk met mij door het laten zien van het getal 33 of de nummerreeks 333 en mijn biologische vader doet dat via het getal 55 of de nummerreeks 55 + een vogelkooi. En nu denk je misschien, een vogelkooi? Yep. Een vogelkooi. Hoe onlogisch het voor ons brein soms ook kan klinken. Ook hier zit een bijzonder verhaal achter. Het belangrijkste is dat ik de verschillende verbanden in het grotere geheel kan leggen en in mijn lichaam voel dat het klopt.

Vragen

Daarnaast kan ik natuurlijk ook gewoon vragen stellen. Een praktisch voorbeeld. Toen we aankwamen op Jakarta en bij de kofferband stonden, stelde ik de vraag: “Mam, als je bij ons bent, laat onze koffers dan nu als eerste van de band afkomen.” Wat denk je? Nog geen seconde later, kwamen ze van de band afgerold. En nu denk je misschien, ja leuk! Dat is gewoon toeval of wat je ook maar denkt. Echter, dit is slechts een van de ontelbare voorbeelden die ik heb meegemaakt en ik ben er zeker van dat ik hier niet zo enthousiast over zou kunnen zijn als ik door al mijn ervaringen zoveel vertrouwen heb op kunnen bouwen, dat ik ervan overtuigd ben dat we altijd antwoord of een reactie ontvangen. Mits we ons ervoor openstellen, we onthecht zijn van het resultaat of de wijze waarop iets tot ons komt.

Bevestiging

Als ik iets (voor-)voel, wordt dit (bijna) altijd bevestigd in de fysieke realiteit. Vaak instant en soms zit er vertraging op de lijn als ik mijn hoofd er tussen laat komen of door ongeduld het toch stiekem af probeer te dwingen. 😉

Je kunt hier zelf ook mee gaan experimenteren of spelen. Stel maar eens een vraag, wees hier dan wel zo concreet mogelijk in. Dus hoe concreter, hoe beter. En laat jezelf dan maar eens verWONDEREN! Ik word er zelf altijd heel blij van om dit met anderen te delen en andersom ook, echter. Ik snap ook dat niet iedereen hier blij van wordt, dus mocht je dat ervaren. Stuur het naar mij en ik doe altijd een dansje met je mee. 💃

Voor je beeldvorming nog een duidelijk voorbeeld van de tekens die ik van mijn ouders kreeg tijdens de reis.

Terwijl wij op dat magische landgoed Kaliandra waren, waar ik in mijn vorige blog over schreef, was daar een groep studenten voor een Leadership Training. Ze vroegen of wij zin hadden om samen met hun een muziekles te volgen.

Zo gezegd, zo gedaan. En dit was de cijferbalk, ipv de notenbalk. 😜

Met het instrument dat ik bespeelde, moest ik het onderste schema volgen. Hoe toepasselijk, aangezien mijn kracht ook juist in de onderstroom zit en niet in de bovenstroom. Maar dat terzijde.

Hilarisch vond ik het, toen ik dit schema zag! En dan ook precies in die volgorde…

Eerst 3333 (thanks mom), dan 5555 (thanks dad), 2222: Als je mij al iets langer volgt of beter kent, dan weet je misschien dat 2222 (Samenwerken & Vertrouwen) ook een bijzondere betekenis voor mij heeft en tot slot 6666 staat voor mij voor Zelfliefde & Zelfzorg. SPOT ON voor de fase waarin ik mij nu bevind.💘   

  • En wat ik ook heel mooi vond is dat toen we Java verlieten, het vliegtuig precies om 13.33 uur begon met taxiën en uiteindelijk precies om 13.55 uur de lucht in ging. Dit soort momentjes, die ik dan “toevallig” zie als ik op de klok kijk. Tja, ik voel me dan intens gelukkig! Zo van, beide ouders zijn altijd bij je. Het is goed zo. Op naar het volgende avontuur. Go, FLY! First Love Yourself. Dit is iets wat ik al jaren zeg en de betekenis die ik aan dit woord geef! 😉

This is me! Ik ben dan zo’n gekkie die het ook vastlegt. Dit zijn screenshots van het beeldscherm op mijn telefoon. Leuk voor mezelf en handig voor de sceptici onder ons. Enne, dit zijn trouwens mijn lieve neefjes, die ik met toestemming van hun ouders mag delen. 😉

Synchroniciteit

Zoals je misschien in mijn vorige blog hebt gelezen, was het precies 10 jaar geleden dat ik dezelfde boodschap van mijn voorouders kreeg. Tijdens een Soul Reading had ik de vraag gesteld waarom ik er in dit leven voor gekozen heb om als adoptiekind ter wereld te komen en vervolgens naar een ander land te gaan, ver weg van mijn roots en niet wetende wie mijn biologische familie is. Niet wetende dat ik exact tien jaar later precies ZELF hetzelfde antwoord zou ontvangen. Wat wel opmerkelijk is, is dat ik de boodschap in het Engels ontving en niet in het Nederlands. Op zich wel logisch, aangezien ik geen Indonesisch kan verstaan. Dus dat is dan wel weer grappig. 

De boodschap

Ik zal proberen om de boodschap enigszins een beetje samen te vatten. De boodschap gaat over VRIJHEID:

Je bent niet op deze wereld om doorsnee te zijn, maar om over de grenzen (en zelfopgelegde) begrenzingen heen te gaan. Laat je niet gevangen houden door regels en gewoontes, of door verwachtingen van anderen.

Dit is het moment om je vrij te maken.

Vanuit mijn voorouderlijke lijn mag ik een voorloper zijn. Karmische (familie) patronen doorbreken en een pad lopen dat iedereen die mij ontmoet zal raken. ‘Het is tijd om alles van je af te schudden dat je tegenhoudt om je vrij te kunnen voelen. Je mag! Ga maar, je mag vliegen, je mag je vrij voelen om alles te doen en te worden wie jij echt bent. Laat je niet meer tegenhouden door het ego dat krampachtig via het hoofd antwoorden zoekt. Je hebt alle kennis en informatie die jij nodig hebt om je levensopdracht te vervullen diep in je kern, in je ziel zitten. Jij mag je eigen geluk zoeken, vinden en creëren, de keuze is aan jou, altijd, maar kies voor vreugde en lichtheid in je leven.’

Oh en deze voel ik tot in het diepste van mijn lijf. Niet voor niets staat op nummer 1 van mijn kernwaarden: Vrijheid. In de breedste zin van het woord. En dit refereert ook mede naar de vogelkooi. 😉

Green fly

En tot slot. Tijdens het schrijven van de laatste zin, kwam er een groene vlieg, een die ik nog nooit had gezien, op de rand van mijn journal zitten. Dat was zo’n magisch moment. Alsof die zich speciaal nog even wilde laten zien ter bevestiging van wat ik zojuist had opgeschreven.

We grapten daarna dat we dan vast een groen vliegtuig zouden gaan zien. Je mag drie raden. Eenmaal op het vliegveld zagen we een vliegtuig van Citilink. Wit met groen.

Tja, synchroniciteit in overvloed. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Voor mij is het ‘a Way of Life’. Anders leren kijken. Met een open blik. Zien wat de meeste mensen niet zien.

See the Synchronicity!

Synchroniciteit zie je niet, je voelt het. Je weet het. Dat het precies is, zoals het moet zijn.

Een van de deelnemers van de Wondermaand zei laatst nog tegen mij: ‘Jouw synchroniciteit lijkt geen grenzen te kennen, zo mooi.’ 💜

Ben je hier nieuwsgierig naar en wil je ook meer synchroniciteit in de realiteit ervaren? Doe dan mee met de Wondermaand Najaarseditie en vaar een maand lang mee op mijn Generator energie. We starten op woensdag 1 november en je bent van harte welkom! 🤗

Veel liefs,

Siti