Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Een verruimde blik. Letterlijk en figuurlijk.

Yeah! I’m back. Rise & Shine! Althans bijna dan hè. Maar.

Weet je nog dat ik van tevoren een WONDERbaarlijk herstel verwachtte? Guess what?

Dat is het ook zeker (geweest). En ik heb me zo geliefd en gesteund gevoeld de afgelopen weken.
Zoveel lieve berichtjes en verrassingen per post, daar ben ik echt heel dankbaar voor. Dat heeft ongetwijfeld bijgedragen aan dit herstel. Dus nogmaals heel veel dank als je hier onderdeel van was!

Het hele proces heeft me weer een ervaring rijker gemaakt. Graag wil ik een paar inzichten met je delen, zodat jij er wellicht voor jezelf ook weer nieuwe inzichten uit kunt halen.

Synchroniciteit

Op de dag van de operatie stond ik om kwart over zes op, zodat ik eerst nog kon gaan sporten. Voordat ik naar de sportschool ging, trok ik nog een dagkaart voor mezelf. Het was de kaart Roos. Zoals je misschien weet, de meest bijzondere kaart uit mijn PoSITIvity carddeck en voor mij een teken van Lisan. Nog geen minuut later ontving ik een berichtje van haar broer en mijn broertje. Wat best bijzonder is op dat moment en het vroege tijdstip.
Eenmaal in de sportschool hoorde ik het nummer dat tijdens mijn vaders uitvaart gedraaid werd. Een nummer dat je zelden hoort. Dus dat gaf me veel vertrouwen en ik voelde me best relaxt.

Op weg naar het ziekenhuis hadden we alleen maar groene stoplichten en zag ik continu de dubbele getallen 99 (loslaten) en 55 (verandering & ervaren). En ja, wie wel eens bij mij in de auto heeft gezeten, weet hoe enthousiast ik dan word… Het was dit keer zo aanstekelijk dat mijn man ineens riep. Zie je dat? 999!!! Haha, ik kwam niet meer bij. Als iemand hier niets mee heeft, dan is hij het wel.

Die 55 zag ik voor het laatst en dat was zo toepasselijk. Ik wist van tevoren dat het pijnlijk zou zijn en daar had ik mij helemaal bij neergelegd. Ik wilde ook juist alle pijn voelen, omdat ik wist dat het mij zou helpen om te groeien en er sterker door te worden. Dit was namelijk niet voor niets op mijn pad gekomen. Zal je de details besparen, maar ik vond het eigenlijk wel bijzonder om dat allemaal zo bewust te ervaren en te voelen.

Tijdens de operatie maakte mijn opa zich ook nog even kenbaar, dat was heel fijn. Kortom, het was een en al synchroniciteit en het zijn kleine dingen, maar die voor mij een heel groot verschil kunnen maken. Je hier bewust van zijn is een eerste stap.

Helder zien

Toen ik eenmaal weer thuis was en niets anders kon doen dan slapen en rusten kwamen de downloads achter elkaar binnen. Hoewel ik fysiek niets zag, omdat ik mijn ogen niet open kon hebben, voelde ik van alles en zag ik toch ineens heel helder.

Het weer kunnen zien, het ons herinneren, is ook iets waar we collectief mee te maken hebben. Mensen ‘ontwaken’ nu massaal. Ik zet het bewust even tussen haakjes, omdat ik er eigenlijk geen label op wil drukken, maar misschien kun je mijn intentie erachter voelen en begrijp je dan wat ik bedoel. Steeds meer mensen nemen niet zomaar alles klakkeloos over en stellen zichzelf vragen. Ze voelen of iets wel of niet klopt. En dat is naar mijn mening een positieve ontwikkeling, want niemand weet beter dan jij zelf wat het beste voor jou is.

Als je stilstaat en goed om je heen kijkt zie je continu signalen uit het Universum. Soms is iets binnen handbereik, waardoor we het niet zien. Als je altijd maar aan het hollen bent, steeds in je hoofd zit en je agenda helemaal volplant, dan is het niet zo gek dat je signalen mist.

Ik ben het zien nog meer gaan waarderen. Want je weet pas wat je mist, als het er niet meer is.

Verbinding

En zien bedoel ik dan in de breedste zin van het woord. Gezien worden. Anderen zien. Mezelf zien.

Beter luisteren naar mezelf. Naar mijn lichaam en ook naar anderen. Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding. En wanneer ik vanuit rust creëer, dan kunnen de dingen en mensen ook spontaan naar je toe kunnen komen en is de kwaliteit ook des te beter.

De eerste keer dat ik buiten liep na de operatie, zag ik weer allemaal dubbele getallen. Voor mij was de cirkel toen rond en ik was zo blij dat ik het gedaan had. Op dat moment realiseerde ik mij ook ineens dat ik mijn Jaarthema moest checken.

Wat denk je? Mijn Jaarthema is: Helderziendheid. En als ik nu terugkijk, dan is dat ook een rode draad in mijn leven.
Ik ben niet voor niets al eerder mijn gezichtsvermogen kwijtgeraakt en heb het ook weer teruggevonden.

De oogoperatie is geslaagd en gister was ik voor controle bij de oogarts en die was ook heel tevreden.
Binnen anderhalve week zijn alle hechtingen eruit en dan hoef ik pas over 3 maanden terug. 😊

Dus. Terugkijkend op het afgelopen jaar en op mijn eigen Jaarreading, was het wederom SPOT ON!
En ik kijk er naar uit om het nieuwe jaar met een verruimde blik in te gaan en mijn helderziendheid nog meer met de wereld te delen!

Wil je lastminute nog een Jaarreading voor 2022 aanvragen, kijk dan even via op onderstaande gele knop of het iets voor je is.

Het is ook mogelijk om een Nieuwe Maanreading aan te vragen voor 66 euro.
Je ontvangt deze dan a.s. zondag om 19.35 uur tijdens Nieuwe Maan per mail.

Voor nu wens ik je alvast een hele fijne Jaarwisseling en tot ZIENs in het nieuwe jaar!

Liefs, Siti

Ps. Kijk eens wat vaker in andermans ogen en laat je verwonderen… 😉