Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Dit is waarom ik mij een loser voelde.

Voor heel eventjes dan hè? 😉 Want ik ben allesbehalve dat. Maar hey alles mag er zijn. Dus ook de minder fijne gevoelens. Sterker nog, ik geloof dat juist daar je groei zit.     

Zoals je misschien weet zijn mijn ogen een uitdaging in mijn leven. Letterlijk en figuurlijk. Fysiek en spiritueel gezien.
Van bijna niets zien ben ik naar helderzien(d) gegaan en nu ben ik weer even terug bij af…. Althans zo voelt het,
nu blijkt dat ik met mijn rechteroog weer minimaal zie en een oogoperatie nu echt onvermijdelijk is. 
 

De oogarts vond dit 3 jaar geleden al nodig, maar ja eigen wijs als ik ben wilde ik dat niet. Ik geloof in het zelf herstellend vermogen van ons lichaam en ik kies liever voor een alternatieve weg. Daarnaast is het me eerder ook gelukt om de groei van het vliesje te stoppen en hiermee doelbewust een operatie of blindzien te voorkomen.
Echter, op de een of andere manier lukte het me nog niet om daar voorgoed van af te komen en daar baalde ik eerlijk gezegd wel van. 
 

Sterker nog, ik veroordeelde mezelf dat ik als healer, mezelf niet volledig kon genezen. En dat draagt natuurlijk niet bij aan genezing. Achter elke fysieke klacht, zit een dieperliggende oorzaak. Ze zeggen wel eens dat je grootste wijsheid in je lichaam zit en niet in je hoofd. Als je iets met je ogen hebt, dan zou je jezelf de vraag kunnen stellen:
wat wil of durf ik niet onder ogen te zien? 
 

De laatste tijd leerde ik ook al steeds meer over het derde oog, oftewel ons zesde zintuig bewust te gebruiken.
En ik bleef mezelf maar afvragen. Hoe kan het toch dat daar geen verbetering in zit? Ogen zijn de spiegels van de ziel, waarom zit er dan juist bij mij letterlijk een waas overheen? Niet de meest effectieve vragen natuurlijk, hoe en waarom? Beter kun je jezelf de vragen stellen, wat en wie…
 

En toen zag ik steeds vaker de subtiele hints van het Universum. Totdat ik er niet meer om heen kon en de boodschap meer dan duidelijk was.   

Afgelopen vrijdag was ik weer bij de oogarts. Het vliesje was minimaal gegroeid, maar het gezichtsvermogen was duidelijk achteruitgegaan en een operatie moest nu wel plaats gaan vinden. Ik dacht. Ok. Als het de bedoeling is dat ik nu toch geopereerd moet worden, dan moet alles moeiteloos gaan. En dat ging het vervolgens… tot in de details heeft het Universum het geregeld.  

Het gaat nog steeds tegen mijn principes in en toch doe ik het! Het is nu klaar met vechten, het is tijd voor alignment. Dat is wat me deze week letterlijk is gezegd en ik kreeg de uitnodiging om mezelf open te stellen voor alle hulp die ik zonder schuld en schaamte mag ontvangen. 

Compleet in de overgave. Oei een mooie, maar moeilijke les.   

Volgende week donderdag word ik geopereerd en ga ik alles voelen wat er gevoeld mag worden. Op die manier maak ik ruimte voor liefde en heling. Hoe pijnlijk het ook zal zijn. De waas voor mijn oog wordt verwijderd en de weg wordt vrijgemaakt voor echte verbinding van hart tot hart.  

Wat zal dat magisch zijn! Nog mooier en nog puurder dan nu het geval is. Ik kijk er naar uit… 😉  

Maak er een mooie December maand van, alvast hele fijne feestdagen en tot helder ziens in het nieuwe jaar!  

Oh ja en voor ik het vergeet! Ben je nog op zoek naar een persoonlijk en bijzonder kerstcadeautje voor jezelf of voor je vriend(in)? Dan is de Kerstboodschap misschien een leuk idee voor je?   

Het is geheel op jouw Ziel afgestemd en bevat een Zielscript die je hart en ziel diep zullen raken. Via het script ontvang je leiding van de gidsen, engelen en voorouders. Het brengt je in verbinding met je zielsmissie en helpt je te herinneren wie je werkelijk bent. Tevens heeft het script een helende en liefdevolle uitwerking. En kan de boodschap je aanzetten tot meer authenticiteit en innerlijk leiderschap.  

Voel je De Uitnodiging? Stuur me dan even een berichtje.  

Je ontvangt de Kerstboodschap op 1e Kerstdag in je mailbox.  

Tot en met a.s. zondag 12-12 kun je de Kerstboodschap aanvragen voor € 12,22. Een symbolisch bedrag om alvast een beetje in the mood te komen voor het nieuwe jaar.  

Op naar een Magisch 2022! Heerlijk met al die 2-en erin dat staat voor VERTROUWEN en SAMENWERKEN. Heb er nu al heel veel zin in!  

But First things First.  

ENJOY this moment!  

Liefs, 

Siti