Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Delen is helen ;)

Weet je wat ik fascinerend vind? En ik begrijp het hoor! Misschien wil je het wel, maar is het je ontschoten of denk je er gewoon niet aan. Heb je er geen zin in, misschien durf je het niet uit angst voor de mening of reactie van een ander.
Of wat de reden dan ook maar is. Het is helemaal ok.

Dit berichtje is er enkel om je te inspireren en te herinneren.
Aan jou de keuze of je er al dan niet iets mee kan of doet.

Weet je, als ik ergens enthousiast over ben, dan deel ik het met liefde en vanuit liefde. Als ik ergens minder of niet enthousiast over ben, dan hoor je mij er niet over. Zo simpel is het.
Het is voor mij een kleine moeite om een paar minuten vrij te maken om een review achter te laten, om iemand openbaar in het zonnetje te zetten, mensen met elkaar te verbinden, een berichtje achter te laten of wat dan ook.

Hoe tof is het om een positieve ervaring te delen? Daar word je toch blij van en dat gun je een ander toch ook? Op welke manier dan ook. Voor mij is dat vanzelfsprekend en ik begrijp ook dat dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Toch wil ik je uitnodigen om hier wat vaker bewust bij stil te staan, voor het geval je dat (nog) niet doet. En dat geldt zeker voor de ondernemers onder ons. Want eerlijk hè? In hoeverre gedraag jij je als de klant die je wil aantrekken? Hier heeft Kim Munnecom onlangs een inspirerende podcast over opgenomen. Ook Jos Burgers is hier een geweldig voorbeeld in!
En eerlijk is eerlijk, ook ik vergeet het soms te doen, maar hoe fijn is het dan dat anderen mij hier weer aan helpen herinneren.

Walk your talk.

En om gelijk de daad bij het woord te voegen. Er zijn weinig bedrijven die ik ken die zo’n fantastische service bieden aan hun klanten. Brouwer Grafimedia is hier een van. Als je iemand zoekt voor druk & printadvies, dan kan ik je Jonathan Brouwer van harte aanbevelen, het gezicht achter Brouwer Grafimedia. Samen met Susanne Dekker heeft hij de (technische) vormgeving van mijn PoSITIvity carddeck gedaan en ervoor gezorgd dat het carddeck er nu fysiek is. Jonathan heeft ruim twintig jaar ervaring als graficus en gaat voor een duurzame samenwerking. 

Kwaliteit boven kwantiteit.

Jonathan is oprecht, doet wat hij zegt en bovenal iemand die met passie zijn vak uitvoert. Hij was ook degene die niet opgaf toen het moeilijk werd. Hij heeft me tot het einde begeleid in het carddeck avontuur en daar ben ik hem super dankbaar voor. Want jeetje wat was het een reis, maar ik had het voor geen goud willen missen. Ik weet ook gewoon niet waar ik moet beginnen met het delen van alle inzichten die ik de afgelopen maanden heb opgedaan.

Het eerste dat mij nu te binnenschiet is dat als je iets graag wilt, ga er dan voor. Stel het niet uit en zet gewoon een eerste stap. Schrijf je droom, doel, vraag of je intentie op en laat het in vertrouwen vrij. Het antwoord, de mogelijkheden en kansen en de juiste mensen komen vanzelf op je pad. Alles is mogelijk als je gelooft in de mogelijkheid. Er is hulp in overvloed. Maak daar gebruik van. We zijn er om elkaar te helpen. Niet omdat dat nodig is, maar omdat het onze reis gewoon leuker en waardevoller maakt.

Dus. Mag ik je uitnodigen om wat vaker je positieve ervaringen te delen? Je hebt vaak geen idee tot wat voor moois dat kan leiden en herinner je. Delen is ook helen 😉

Let’s spread some PoSITIvity! 

Liefs,

Siti