Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Het carddeck liep ff anders dan verwacht

OMG! Waar ben ik aan begonnen?! K*t carddeck. Ik kap ermee. Ben er echt even helemaal klaar mee! Blijkbaar lukt het mij om steeds in het verkeerde te investeren. Hoe naïef kun je zijn?! Iedereen krijgt z’n geld terug en klaar is kees. Dit was een heel duur grapje, maar ok.

Dit zijn zomaar een paar gedachten die de afgelopen weken door mijn hoofd heen spookten haha. Ik weet het.
Het is dat stemmetje vanuit mijn ego die mij dit wijs probeerde te maken en gelukkig is dat niet gelukt, want onder de oppervlakte was daar nog altijd het vertrouwen en het diepe weten dat dit onderdeel van het proces is.

Zo voorspoedig als de ontwikkeling van mijn carddeck in het begin verliep, zo uitdagend zijn de laatste weken.
Ik zal je de details besparen, maar ik kan je wel vertellen dat het op sommige momenten echt allesbehalve leuk was. Maar ja,  dat is het leven. Waarbij ik wel de kanttekening wil maken dat dit natuurlijk in het niets valt bij heel veel andere uitdagingen. Het gaat hier slechts om een fysiek product.

Er is uiteraard ook een andere kant van het verhaal en dat kan ik niet vaak genoeg herhalen, maar wat ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik al die tijd iemand naast me heb gehad die mij hierin geholpen en gesteund heeft. Niet afhaakte toen het moeilijk werd, wat overigens zijn goed recht geweest was. Want uiteindelijk is hier maar een persoon verantwoordelijk voor en dat ben ik zelf.

Samen uit, samen thuis’ is zijn visie. Dus we gaan samen naar de finish.
Zonder de hulp van mijn tussenpersoon Jonathan van Brouwer Grafimedia was dit dus echt een regelrecht fiasco geworden. 
Ze zeggen wel eens ‘goede bedrijven lossen problemen op en fantastische bedrijven laten klanten echt iets ervaren’ en ja dit is zo van toepassing op Brouwer Grafimedia. Alleen al deze samenwerking is goud waard, en als dat het enige was dat ik hieraan zou overhouden, dan was het me ook iedere cent het waard geweest. En natuurlijk ook de fijne samenwerking die ik in het begin van het proces had met Susanne en Anouk van Maak Je Eigen Carddeck.
Mede dankzij hun hulp is het carddeck er.

Het grappige van alles is dat het puur om de vormgeving van de kaarten ging wat problemen opleverde tijdens het drukproces en niet om de inhoud, want die is werkelijk SPOT ON. En daar ben ik super trots op!

De lay-out wordt uiteindelijk niet zoals ik in eerste instantie in gedachten had en dat heeft behoorlijk wat voeten in aarde gehad, maar nu kan ik eindelijk oprecht zeggen dat het nog veel mooier wordt. Beter dan het origineel 😉 en ik sta hier 100% achter.

Natuurlijk zou het super tof zijn als veel mensen het carddeck gebruiken en de waarde ervan inzien, maar eerlijk? Als dat niet het geval is, dan is dat zo. Voor mij is dit project al meer dan geslaagd en er is weer een droom waargemaakt. Niet omdat het moet, maar omdat het kan en ik je hiermee wil inspireren om altijd je hart te volgen. Juist als het moeilijk is of wordt. Er zijn altijd mensen die je willen supporten tijdens jouw reis. Dat is iets wat ik ook echt heb mogen ervaren in dit proces.

Mijn missie is om liefde en licht te brengen op deze wereld en met het PoSITIvity carddeck wil ik daar graag een bijdrage aan leveren voor wie daarvoor openstaat. En zo niet, dan is dat 100% OK. Ik ga er hoe dan ook meer door.  

Zou je meer willen weten over het carddeck of wil je me helpen om het carddeck meer bekendheid te geven? Dan zou ik dat super fijn vinden! Via de gele knop hieronder vindt je alle info en je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen.

Tot slot wil ik iedereen die het carddeck in de pre-order besteld heeft, onwijs bedanken voor je geduld, je vertrouwen en je support. Want dat heeft mij ook geholpen. Als ik door de vertraging ook nog boze klanten had gehad, dan was het feestje helemaal compleet. Gelukkig is dat niet het geval!  

Alles is gereed voor verzending. De bijbehorende compacte videotraining staat voor je klaar. Het is nu alleen nog op het wachten van de kaarten en de doosjes. Deze worden eind van de week, begin volgende week verwacht en dan zullen wij het diezelfde dag nog per post versturen. Ervan uitgaande dat het is zoals het zou moeten zijn… 😉

De allerbelangrijkste ‘les’/herinnering van dit project is misschien wel deze en dat geeft deze kaart uit het carddeck mooi weer: Vriendschap. Koester de vrienden die je op je pad ontmoet en je helpen om jouw reis te waarderen.  

Dankjewel dat je er voor me bent, op welke manier dan ook.

Al is het alleen al doordat je de moeite hebt genomen om tot hier te lezen en hiermee deelgenoot bent van mijn carddeck avontuur…  😉

Let’s spread some PoSITIvity!  

Liefs,

Siti