Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Een beKENTEKENis.

Eén van de kaarten uit het PoSITIvity carddeck is de kaart Tekens.
Je krijgt continu tekens.
De vraag is: zie je ze?
Of ben je te druk om ze op te merken?

Onze beschermengel(-en), onze gidsen, onze overleden dierbaren, onze spirituele helpers. Of wie dan ook.
Ze zoeken continu contact met ons, maar wij zijn vaak te druk in ons hoofd of met andere dingen bezig waardoor we hun signalen niet oppikken en ondertussen denken we ze te missen. Typisch toch?

Leer ‘hun’ taal te spreken, zodat je gewoon met ze kunt communiceren. Hoe doe je dat? Dat kan op oneindig veel verschillende manieren. Het belangrijkste is je intentie om contact te hebben. Een open mindset. Onthechting van het resultaat. En het leren ontvangen van de boodschappen. De vertaling ervan komt dan vanzelf.

Een heel simpel voorbeeld om er in de praktijk mee te gaan spelen is door bijvoorbeeld op te letten op kenTEKENs ;). Zoals je misschien weet ben ik dol op dubbele getallen en nummerreeksen.
Als ik onderweg ben kijk ik ALTIJD naar kentekenborden en echt. Als ik dan weer een dubbel getal of een nummerreeks (meestergetal) zie, dan word ik super blij!

En voel ik oprecht een en al dankbaarheid door mijn lichaam heen stromen. Het zijn voor mij tekens. Signalen vanuit de spirituele wereld. Het enthousiasme is aanstekelijk, soms ook tot het irritante aan toe, maar ik vind het zo leuk en beleef er zoveel plezier aan!

Als ik wat langer op pad ben, dan maak ik er ook altijd een spelletje van om alle dubbele getallen te zien. Op die manier train je als het ware ook je bewustzijn. Daar waar je aandacht op focust, groeit.

Zie je bijv. steeds dezelfde nummerreeks en weet je niet wat het betekent of wil je aanvullende info op dat wat jouw eerste ingeving is? Ga dan op zoek naar de betekenis ervan. En vertrouw erop dat wat jij op dat moment vindt, jouw persoonlijke boodschap is. Je krijgt namelijk altijd dat wat je NU kunt ontvangen.

Dit is een van de vele voorbeelden waarop het Universum met ons communiceert.
Je kunt altijd om een gericht teken vragen. Het kan ook een liedje, een speciaal dier, een voorwerp, of wat je ook maar kunt verzinnen.

Ben je sceptisch? Wat ik heel goed kan begrijpen. Dan kun je bijv. het volgende vragen. “Leuk verhaal, maar ik geloof er geen bal van. Als dit ook maar een beetje waar is, laat me dan vandaag nog een … (vul zelf maar in) zien.
Laat het resultaat dan vrij en houd je ogen en oren open.

Het kan in een andere vorm naar je toekomen dan je denkt. Dus als je bijv. om een vlinder vraagt, kan het ook bijv. een vlinder in een tijdschrift zijn of een liedje dat over vlinders gaat.

Hoe specifieker je vraag, hoe specifieker het antwoord.
Dus ook, hoe vager jouw vraag, hoe vager het antwoord. Zo simpel is het.
Oefening baart kunt en levert vertrouwen op. Dus gun jezelf ook de ruimte om hier beter in te worden. Het is ook helemaal ok als het niet direct lukt.

Wat ook kan helpen is om het op te schrijven, zodat je het later nog eens terug kunt lezen. Of om datgene met iemand te delen waar je om hebt gevraagd. Soms zie je het zelf niet, maar ziet een ander het wel en komt het op die manier indirect naar je toe. Het is allemaal mogelijk, als je gelooft in de mogelijkheid.

Ben heel benieuwd. Wat voor teken vraag jij vandaag voor jezelf?
Nog even een belangrijke toevoeging. Als je stiekem de uitkomst aan het controleren of aan het afdwingen bent, dan zal je begrijpen dat je het niet zult zien.

Ga er vooral lekker mee experimenteren en heel veel oefenen. Het is echt een kwestie van doen.

Als je op zoek bent naar een fysieke tool dat je hierbij kan helpen, dan is het PoSITIvity carddeck een handig hulpmiddel. Het leert je op een speelse manier op je intuïtie te vertrouwen en contact te maken met de magie van het leven.

De tagline van het carddeck is niet voor niets ‘Remember who you are’. Herinner wie je bent en je zult de wereld met andere ogen gaan zien.

Als je het carddeck in de pre-order bestelt, betaal je nu tijdelijk geen verzendkosten.

Ben je benieuwd naar het carddeck? Hieronder vind je de link naar meer informatie.

Let’s spread some PoSITivity! 🙂

Mooie dag. 
 
Liefs,
Siti