Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Deze workshop zou iedereen verplicht moeten volgen!

Nu ben ik zoals je misschien al weet niet zo van de verplichtingen en van het moeten, maar als je dit bericht leest, dan voel je ongetwijfeld mijn enthousiasme en positieve intentie die achter deze zin schuilt. 😉  

Het grappige was dat ik deze workshop nog maar kortgeleden tegen ben gekomen en dacht dat de eerstvolgende mogelijkheid dat ik er naartoe kon gaan pas in februari zou zijn, maar blijkbaar had ik niet goed gekeken, want er waren twee data in januari. En op 1 van die dagen had ik nog geen afspraken staan.    

Dus zo was ik vorige week zaterdag bij de Ki-workshop van schrijver Hans Peter Roel en WAUW. Wat een onvergetelijke middag was dat! Het begon al goed. Nadat ik mijn auto geparkeerd had om naar het Witte kerkje in Baarn te lopen, zag ik ineens dat ik achter een auto geparkeerd stond met het kenteken 888. Het getal van de OVERVLOED. 😊  

Tijdens deze middag leerden we over de kracht van Ki en hoe je praktisch van je hoofd in je lijf te komen. Zo simpel en eigenlijk ongelofelijk dat het nog niet standaard toegepast wordt of dat we als kind al leren. Het was werkelijk magisch om de Ki-energie te ervaren!  

Inhoudelijk ga ik er natuurlijk niet te veel over verklappen, want dit is echt iets wat je zelf dient te gaan ERVAREN. Het is in ieder geval een hele inspirerende, leerzame en waardevolle middag. Hans Peter brengt het ook op een hele leuke en down-to-earth manier. Wel vind ik het leuk om een paar inzichten met je te delen die ik zelf tijdens en na die middag ontving. 

Het mooiste inzicht dat ik die middag had, was puur de ervaring van het VOELEN van mijn eigen levensenergie. Dat was echt wel weer even een wake up call! Wat kunnen we onszelf toch voor de gek houden met onze mind. Denken dat je het allemaal wel een beetje weet, maar ondertussen blijkt niets minder waar… Hallo spiegel!😉   

Toen Hans Peter op een gegeven moment zei dat het antwoord niet in je hoofd te vinden is of met je hoofd te bedenken is, maar in je onderbuik of iets in die trant, voelde ik gelijk een sacrale reactie en was daar het antwoord op mijn vraag mbt mijn boek. Wat een eye-opener was dat! Sindsdien heb ik al talloze ingevingen ontvangen over mijn boek en vallen veel puzzelstukjes op z’n plek.  

En het is verbazingwekkend hoe snel je op een diep niveau verbonden kunt raken met iemand die je in dit leven nog niet eerder hebt ontmoet. 

Ook kwam de ‘Blauwe roos’ weer terug die middag, wat voor mij een hele bijzondere betekenis heeft. Wist je trouwens dat ik op Ibiza voor het eerst in mijn leven echt een blauwe roos tegen ben gekomen in een bloemenwinkel? En nu ik dit zo opschrijf bedenk ik mij ineens dat het morgen precies een jaar geleden is dat ik voor het eerst hoorde over ‘Blauwe roos’ en sluit het exact aan bij wat ik te brengen heb met mijn boek. Wauw. Wauw. Wauw. Wat een synchroniciteit weer!  

Anyway. Ik ben overigens een groot fan van Hans Peter’s boeken. Meestal lees ik zijn boeken in 1 of 2 dagen uit, ja zelfs ‘Tijdloze liefde’ van 448 pagina’s heb ik een paar jaar geleden in 1 dag uitgelezen. Daar zat zoveel herkenning in dat ik niet kon stoppen met lezen. 😊  

Hoewel ik van plan was om zijn boek ‘Pelgrim’ te kopen, ging ik naar huis met zijn Orakelkaartenset ‘Toeval bestaat niet!’ en zijn boek ‘De Eeuwige wereld’ (ook die combi, weer zo toepasselijk!). Hij schreef erin: ‘Schotland roept je’ en keek me aan en zei: ‘Opdracht voor je.’ Ik weet nog dat ik dacht: Hè? Schotland?!   

Een dag later keek ik een film en wat denk je? Een en al synchroniciteit met mij, mijn boek en met Schotland.  

Weer een dag later, zag ik deze boodschap: Pak het dichtstbijzijnde boek, sla blz. 14 open en lees de 3e regel. Welke boodschap staat daar? Wat denk je? Precies dat wat ik ga doen met mijn boek. Het klopt allemaal precies!! De tranen stroomden over mijn wangen. Ik herinner mij een Zielsafspraak die is gemaakt en die kom ik na. Het leven is ingenieus. Ik kan niet anders zeggen.  

De helderheid die ik nu na deze workshop heb ontvangen is GOUD WAARD. Echt. Ik kan het iedereen aanbevelen. 10 en 11 februari vinden er weer Ki Workshops Basis plaats. Je vindt de link hieronder en nee, ik ontvang hiervoor geen commissie oid. Ik deel dit puur, omdat ik het je gun vanuit mijn hart. Je gaat er geen spijt van krijgen lieve mensen!  

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met mijn boek? Dan zou het superfijn zijn als je mij dat laat weten, dan kan ik daar op reageren. Ik ben hier namelijk niet om te initiëren. Tot slot, bedenk ik mij. Ik schrijf steeds over mijn boek, maar het wordt ONS boek. Het is weer een co-creatie samen met Lisan en ik was vergeten dat ik hier een paar jaar geleden al aan begonnen was…  

Wederom een blog van 888 woorden. 😉  

Maak er een mooie dag van en vier het leven!  

Liefs,  

Siti