Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Een droom die uitkomt.

Herken je dat? Dat iets al heel lang op je verlanglijstje staat? En dat het er steeds maar niet van komt? Omdat je stiekem zit te wachten op het juiste moment of de ideale omstandigheden. Omdat je denkt dat je het niet kunt of denkt dat je het geld of de tijd er niet voor hebt. Of wat de reden of het excuus ook mag zijn. Ik herken dat zeker.
 
Hoewel ik echt een doener ben, ben ik soms ook echt een kei in dingen onnodig uitstellen. En eigenlijk is dat best bijzonder. Je wilt iets heel graag, maar blijkbaar ook weer niet zo graag dat je er prioriteit aan geeft. Dus ja, wat houdt je in feite dan tegen?
 
Onlangs hoorde ik iemand zeggen dat 20 minuten actie meer waardevol is dan 20 uur aan die actie denken. En dat laatste is wat we vaak doen. We blijven teveel in ons hoofd hangen in plaats van dat we gewoon in actie komen. En niet dat actie altijd noodzakelijk is, integendeel. Op sommige momenten kan juist even niets doen effectiever zijn, maar je begrijpt vast wel wat ik bedoel.
 
Zo heb ik zelf bijvoorbeeld heel lang gewacht met het versturen van een wekelijkse mail, nieuwsbrief, inspiratiebrief of hoe je het ook wilt noemen. Ik zag er tegenop om uit te zoeken hoe dat technisch werkte. Wat bleek? Toen ik mij er eenmaal in verdiepte, was het binnen een half uurtje gepiept. Hoe simpel kan het zijn!
 
Dit is slechts een ieniemienie praktisch voorbeeld, maar zo gaat het vaak ook met onze dromen. In plaats van dat we gewoon een kleine stap nemen op weg naar ons droomdoel, blijven we vaak alleen maar in gedachten weg zwijmelen. Ons niet beseffen dat het zo alleen maar langer duurt voordat we eindelijk ons droomdoel bereiken. Al gaat het natuurlijk niet om de eindbestemming, maar om de reis ernaartoe.
 
Nu zijn al veel dromen van mij uitgekomen en droomdoelen waargemaakt, maar zo roep ik al tien jaar dat ik ooit mijn eigen carddeck wil. Mijn eerste carddeck die ik aanschafte waren de ‘Maak werk van je droom’ kaarten. Hoe toepasselijk? 😉
 
Hoezo ooit? Lekker vaag. Eind vorig jaar drong het ineens echt tot me door. Als ik dit soort uitspraken blijf doen, dan zal het waarschijnlijk ook altijd een ooit blijven en de kans is groot dat het een nooit zal worden. En dat was niet wat ik wilde. Trouwens, ik leer mijn klanten om hun droomdoelen te manifesteren. Dan zou het toch wel heel bijzonder zijn om dat zelf niet ook voor de volle 100% te leven. Dus besloot ik in actie te komen en hulp in te schakelen bij iemand die precies weet hoe je een eigen carddeck ontwikkelt.
 
Inmiddels is het nog geen maand geleden dat ik de eerste ontmoeting had met mijn coach in dit proces en mijn vormgever en is het concept al helder. De ontwerpen zijn grotendeels af, de teksten zijn geschreven en nu is het nog een kwestie van finetunen en dan kan het naar de drukker. Naar verwachting kan ik het eind maart/begin april lanceren. In mijn stories op Instagram @sitimuntanahditters kun je het proces volgen.
 
Oh ja! En het wordt niet zomaar een carddeck. Er zit ook een compacte videotraining bij, waarin ik je heel eenvoudig leer om zelf kaarten te leggen en te interpreteren. Hoe tof is dat? Tenslotte zitten alle antwoorden in jou en niet in een boekje met algemene teksten. Al zijn die ook heel waardevol.
 
Overigens ga ik binnenkort ook een ander droomdoel met je delen en ik kan je alvast verklappen.
Dat is zeg maar een droomdoel van een andere categorie…  😉
 
Voor nu, eerst de generale repetitie. Binnenkort start ik met de pre-order van mijn eigen carddeck! 
Wil je als een van de eersten mijn carddeck bestellen? Stuur me dan even een berichtje en ik zet je op de wachtlijst. Dan wordt je als eerste geïnformeerd en kun je het carddeck bestellen zonder verzendkosten. 
Die neem ik voor mijn rekening! En voor de eerste tien mensen die mijn carddeck bestellen, heb ik natuurlijk nog een leuke verrassing… 🙂
 
Ben ook benieuwd naar jouw droom of jouw droomdoel! Zou het super tof vinden als je dat met me wilt delen en zo niet, dan is dat natuurlijk ook helemaal oké. Je mag er in ieder geval op vertrouwen dat zodra jij een eerste stap zet richting je droom, het Universum er alles aan zal doen om jou te ondersteunen. 
Je zult zien dat dan ineens de juiste mensen, mogelijkheden en kansen op je pad verschijnen…
 
ENJOY the JOURNEY en een hele fijne Valentijnsdag!

Liefs,
Siti