Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Healing op afstand.

Hoi lief mens,

Ervaar je op dit moment ergens een fysieke pijn in je lichaam of heb je last van je hoofd? 

Dan is dit berichtje speciaal voor jou geschreven. Mits je er voor open staat om je fysieke klacht met een open mind te benaderen. Ik waarschuw je alvast, het is een lang bericht dit keer, maar aan het einde zal je zien dat het de moeite waard was om even verder te lezen. 

Zo niet, dan heeft het niet zoveel zin om verder te lezen en dat is ook helemaal oké. Persoonlijk geloof ik in het zelfgenezend vermogen dat we allemaal beschikken en dat alle fysieke klachten ontstaan zijn in ons energetisch lichaam. En uit ervaring weet ik dat je jezelf kunt helen, niet dat dat nodig is, je bent al heel, maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel. Je kunt er zelf voor zorgen dat je fysieke klachten verdwijnen. Puur door ze te omarmen in dit moment.

Het heeft altijd een dieperliggende oorzaak, maar vaak durven we niet die deepdive in onszelf te maken en gaan we het met ons hoofd beredeneren. Eerder deze maand deelde ik hier al een berichtje over op Facebook. Toen heb ik rugpijn wat meer geduid. Dit keer doe ik dat met het hoofd. Ook dat is vanuit het grotere geheel bekeken nu op zich niet heel verwonderlijk. We gaan meer leven van hoofd naar hart en weer terug.  

Het hoofd vertegenwoordigt ons. Wij tonen ons hoofd aan de wereld. Zo worden wij meestal herkend. Als er iets mis is met ons hoofd, betekent dat meestal dat we het gevoel hebben dat er iets heel erg mis is met “ons”.

Het hoofd heeft een connectie met het IK BEN bewustzijn. Vooral bij pijn boven in het hoofd wil vaak zeggen dat je jezelf ‘voor de kop slaat’ door negatieve waardering te hebben voor IK BEN. Je geeft jezelf de schuld dat je niet dit of dat kunt bereiken, en vooral dat je niet knap (intelligent) genoeg bent. Je vraagt wel erg veel van jezelf!

In plaats van jezelf te waarderen, maak je jezelf kleiner dan je bent. Als het voelt alsof je hoofd uit elkaar barst, is dat een waarschuwing dat je beter kunt ophouden met je zoveel dingen in het hoofd te halen, uit angst voor het negatieve oordeel van anderen over wat je al dan niet bent. Het kan zijn dat je bang bent om de leiding te nemen.

Hoofdpijn, vooral in het voorhoofd, betekent dat je veel te geforceerd alles wilt begrijpen. Het zou beter zijn als je je hersenen meer tijd gunt om al die gegevens te verwerken in je geheugen op te slaan. Dan kan er een rustig, overzichtelijk geheel ontstaan waardoor je alles veel beter begrijpt.

Echter, hierbij wil ik wel de kanttekening maken, dat je niet alles hoeft te begrijpen. Integendeel. 

Hoe meer je weet, hoe minder je begrijpt.

Er zijn altijd twee keuzes. Of je accepteert de situatie zoals die is en stopt met klagen of je pakt je verantwoordelijkheid en doet er iets aan.

Als ‘healer’ geloof ik dat er altijd een oplossing is als je de kernoorzaak aan durft te kijken vanuit een open blik, maar healing is een proces en dat kun je niet afdwingen. Iemand moet er zelf voor open staan en is dat niet het geval dan houdt het op en dat is ook oké. Het enige dat je dan kunt doen is de ander ruimte te geven.

Bij Eenheidsheling werken we op zielsniveau aan alle niveaus. Wanneer je hiervoor open staat, is natuurlijke genezing mogelijk. Ik begeleid je hier graag bij. Want… ik kan het niet vaak genoeg herhalen. 

Het leven is veel te kort om ziek te zijn of lichamelijke klachten te hebben. Al ontkomen we er soms niet aan en is het noodzakelijk om te groeien.

Het lichaam is ongelofelijk wijs en het geeft ons continu signalen, maar als wij daar niet naar luisteren en naar handelen, dan wordt het steeds erger. Wonderen bestaan. Dagelijks. Maak tijd vrij om innerlijk werk te doen. Niet alleen lichtwerk, maar juist ook schaduwwerk. En waar een wil is, is een weg. 

Weet dat het leven je altijd steunt. Je leest dit bericht niet voor niets.

Van hieruit stuur ik je alle liefde, licht en sterkte! En voor degene voor wie dit bericht resoneert, bied ik a.s. woensdag 24 februari om 20.00 uur weer een healing op afstand aan. Ik stem mij dan af op jouw Zielsenergie en voel wat er gevoeld mag worden. Na afloop ontvang je een korte boodschap die naar voren komt in deze healing.

Je hoeft verder helemaal niets te doen. Dit is mijn geschenk aan jou. Het is zelfs niet nodig om hier zelf bewust voor aanwezig te zijn. Je kunt erop vertrouwen dat je krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Heb alleen je toestemming nodig en ik zou het super tof vinden als je dit bericht wilt delen. Delen is tenslotte ook helen.

Je kunt je tot a.s. woensdag uiterlijk 17.00 uur aanmelden via: info@sitimuntanah.nl

Aanmeldingen via social media kunnen helaas niet meegenomen worden.

Als je onderstaande vermeldt in het onderwerp, dan ontvang je een healing op afstand en hoef je er verder niets bij te zetten. Tenzij je dat graag wilt natuurlijk 😉

Onderwerp: Yes, I am in! 

Simpel as that.

Mooie dag en ik verheug me erop om mij weer af te mogen stemmen op alle mooie deelnemers die zich aanmelden!

Liefs,

Siti