Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Het verhaal achter mijn carddeck, en een primeurtje! :)

Iedereen droomt. Ook jij. Ok, misschien heb je niet bewust een droom en het maakt ook niet uit of je een kleine of grote droom hebt, maar we dromen allemaal. Al is het alleen ‚Äôs nachts tijdens onze slaap ūüėČ

Als je een droom hebt, dan lijkt het vaak verder weg dan dat het daadwerkelijk is. Bijzonder eigenlijk toch? Als je je bedenkt of je herinnert dat in feite alles mogelijk is of binnen handbereik. Vaak is het zo dichtbij dat we het daardoor niet kunnen zien of dat we gewoonweg niet in actie komen om een stap te zetten.  Om welke reden dan ook.
Hierdoor blijven vele dromen op de plank liggen. Natuurlijk is het zoals het is, maar eigenlijk vind mijn hoofd dat best zonde. Hoe mooi is het als iedereen zijn/haar dromen uit laat komen? Of een bijdrage levert aan de dromen van een ander? Dan wordt de wereld toch een stuk mooier en leuker?

Ik was en ben nog steeds een dromer. Maar ook een doener. Veel dromen die ik als kind visualiseerde zijn uitgekomen, zoals in Amersfoort wonen (terwijl ik in de Achterhoek ben opgegroeid), een tijdje naar het buitenland om weeskinderen te helpen, een super leuke bijbaan bij de politie, trouwen op een bounty eiland met de liefde van mijn leven, een succesvolle koffiebar coördineren en nog veel meer… 

Maar. Zo heb ik ook nog dromen die nog in de maak zijn of liggen te rijpen.

Al tien jaar heb ik het verlangen om een eigen carddeck te hebben. Waarom? Omdat ik dol ben op kaarten. Altijd al geweest. Als kind schreef ik al kaartjes en die verstopte ik dan, zodat het een verrassing zou zijn voor een ander. Toen ik zelf ging ervaren hoe je kaarten ook als praktische tool kunt gebruiken om meer helderheid en inzichten te krijgen over een bepaalde situatie, werd ik nog veel enthousiaster. Die passie voor kaarten deel ik graag met je.

Ik wil je graag leren hoe je op een speelse wijze op je eigen intu√Įtie leert te vertrouwen. Er is namelijk niemand die beter weet wat voor jou het beste is dan jijzelf. En het leek me gewoon fantastisch om een keer zelf een product te ontwikkelen en op de markt te brengen. Vorig jaar kreeg ik steeds meer signalen om eindelijk eens in actie te komen met het carddeck. En nu, in slechts 7 weken er actief mee aan de slag te zijn is het bijna klaar!¬†¬†

Onlangs werd mij gevraagd wat het doel is van dit carddeck, business wise. Afgezien van het feit dat ik het voor mezelf heb gemaakt. Ik antwoordde toen dat het doel is om hiermee mensen in mijn traject Samen Succesvol Manifesteren te laten komen. Echter, op het moment dat ik dat zei voelde ik al dat het niet klopte. Toen ik er later nog even over na ging denken, dacht ik nee. Dat is helemaal niet de reden. Ik heb dit carddeck gemaakt, puur omdat het een persoonlijk verlangen was om dit ooit te realiseren. Er was en is nog steeds geen duidelijk waarom. Iets in mij zei dat ik dit gewoon moest doen en ik werd heel blij van dat idee. En ik weet dat ik altijd op mijn intu√Įtie kan vertrouwen, ook al is het met mijn hoofd niet te onderbouwen.

Uiteindelijk heb ik er wel een doel aan gekoppeld en dat is dat ik hiermee mijn zichtbaarheid wil vergroten en ik wil minimaal 250 mensen blij wil maken met mijn PoSITIvity carddeck. Want dat is de naam van het carddeck en ik denk dat de meeste mensen die mij kennen, me hier ook echt in zullen herkennen. 
De teksten, de energie, de vormgeving, het formaat, hoe je het gaat ontvangen. Het past precies bij mij. Het is met liefde ontwikkeld en ik vertrouw erop dat je ook daadwerkelijk zult voelen.

Hiermee wil ik jou inspireren dat alles mogelijk is en jou herinneren aan wie je bent.  

Begin met een kleine stap. De rest volgt dan vanzelf. En natuurlijk, onderweg kom je ook hobbels tegen, maar met de juiste mensen om je heen wordt het een stuk makkelijk en leuker. Ik voel me echt gezegend met een geweldig dreamteam om me heen, zowel fysiek als niet-fysiek. En dat gun ik jou ook.

a.s. zaterdag tijdens Nieuwe Maan gaat de pre-order van start. Je kunt het carddeck dan bestellen voor een early bird prijs en voor de eerste 10 mensen die via de website een bestelling plaatsen, heb ik een extra cadeau. Sowieso betaalt iedereen die een pre-order bestelt geen verzendkosten.

Er zit een compacte videotraining bij, zodat je vanaf nu ook zelf kaarten kunt leggen. En de antwoorden uit jezelf kunt halen. Als je daarmee lekker wilt oefenen, dan kan dat ook samen met mij in de FB-groep: Orakelkaarten Community.  

Maak werk van je droom! Jij bent goud waard. En die laatste zin zal je misschien beter begrijpen, zodra je mijn carddeck fysiek in je handen hebt ūüėČ

Ben ook benieuwd naar jouw droom! Als je het leuk vindt om die te delen, stuur je droom dan naar info@sitimuntanah.nl en dan ontvang je een positieve boodschap met de intentie om jou te inspireren en te motiveren om jouw droom te realiseren van mij terug.

Liefs,

Siti