Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Weet je wat de meest gestelde EERSTE vraag over mijn carddeck is?

Dat is niet, wanneer komt je carddeck uit of hoe heet het carddeck? Of waarom heb je een carddeck gemaakt? Wat is het verhaal erachter? Hoe heb je dat gedaan? Heb je dat alleen gedaan of heb je hulp gehad? Wat heb je eraan? Nee. 

Het zal vast geen verrassing zijn, maar de meest gestelde eerste vraag is: wat kost het?

En begrijp me niet verkeerd, ik snap dat helemaal en het is nergens persoonlijk of een verwijt naar een ander toe. Integendeel, ik zie het ook echt wel als een compliment. Het zou alleen niet mijn eerste vraag zijn en als je mij al een tijdje volgt dan weet je hoe ik daar over denk. 

Ik geloof heel erg dat waar een wil is, een weg is. Denk in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wees creatief. Overal is een oplossing voor. Een kwestie van positief omdenken en je energie veranderen zodat je een magneet wordt voor datgene waar je naar verlangt.

Daarom deel ik hierbij 4 belangrijke vragen die mij geholpen hebben om van een schaarste mindset naar een overvloed mindset te gaan. Ik grap wel eens dat ik van ‘ondervoed naar overvloed’ ben gegaan en niets is minder waar. Letterlijk en figuurlijk. 

Dat is wat ik jou ook echt gun!

Hoe fijn is het om geen (financiële) zorgen meer te hebben en gewoon lekker kunt leven. Zonder dat je daarvoor toestemming nodig hebt van wie of wat dan ook. En dat je niet perse hoeft te werken, maar dat je ervoor kiest, omdat je het zo leuk vindt.

Ok komt ie. 4 vragen die jou ook kunnen helpen bij het shiften van je energie wanneer je een product of dienst af wilt gaan nemen. Stel jezelf de vragen, dat kan in gedachten of hardop:

·         Wil ik het en gun ik het mezelf?

·         Wat levert het mij op?

·         Wat kan ik doen om het geld/product/dienst bij elkaar te manifesteren?

·         Wie mag ik van dienst zijn?

·         Wie wil mij dit geven?

Het meest effectief is om deze vragen op te schrijven. Opschrijven is een wondermiddel, omdat je dan een fysiologische handeling verricht in combinatie met je hersenen. Hierdoor wordt het dubbel opgeslagen en krijgt het de ruimte.

Je ziet dat ook dat geen enkele vraag begint met ‘Hoe?’. Simpelweg, omdat het hoe niet belangrijk is. Dat is juist de magie van het leven. Vraag en het wordt je gegeven. 

Het hoe doet er niet toe.

Mijn carddeck is een praktische tool om je te helpen om meer positiviteit in je leven te gaan manifesteren. Een tool om jou op een speelse manier te laten oefenen, zodat je meer kunt gaan vertrouwen op jouw intuïtie en om jouw bewustzijn te vergroten.
Alle antwoorden zitten in jou. Niet in een boekje en daarom heb ik een compacte videotraining voor jou opgenomen, zodat je zelf de kaarten van het carddeck kunt gaan leren leggen en leren lezen en de juiste antwoorden tot je kunt laten komen. Alleen jij weet wat het beste voor jou is. Daar mag je op vertrouwen.

Word je hier ook heel blij van? Noteer dan de 13e in je agenda en bestel als eerste het carddeck via mijn website. De eerste tien mensen die een bestelling plaatsen, krijgen een extra cadeau.

Als bonus nog 4 praktische tips hoe je mijn carddeck kunt kopen met de beste prijs/kwaliteitverhouding:

·         Bestel het exclusieve carddeck voor een early bird prijs in de pre-order en je betaalt tijdelijk ook geen verzendkosten.  

·         Zet het op je verlanglijstje, bijvoorbeeld op Lijstje.nl. Zend je intentie uit en vraag of je het carddeck mag ontvangen.

·         (Be)spaar vanaf vandaag iedere dag 1 euro en voor de officiële lancering eind april heb jij het bedrag voor het carddeck allang bij elkaar gespaard.

·         Word ambassadeur van mijn carddeck. Vind 5 positivo’s die het carddeck willen kopen en jij betaalt alleen de verzendkosten voor je eigen carddeck.

Ik durf je te garanderen dat het geen standaard carddeck is. En als dat volgens jou wel het geval is, dan krijg je gewoon je centjes weer terug. Helemaal ok!

Volgende week zaterdag 13 maart start de pre-order. Tijdens Nieuwe Maan gaat de deur open.

Heb er al super veel zin in en ik kan niet wachten totdat het carddeck er fysiek is. Are you in?

Let’s spread some poSITIvity! 🙂

Liefs,

Siti