Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

I love cards! What about you?

Iedereen heeft zijn/haar eigen-aardigheden, zo ben ik bijvoorbeeld dol op kaarten. Of het nu gaat om gelukskaarten, inspiratiekaarten, orakelkaarten, affirmatiekaarten, gesprekskaarten of gewoon een verjaardagskaart, I love it!

Ik maak ze, verzamel ze, deel ze, ik kijk er graag naar en houd ervan om kaarten te sturen, zowel per post als digitaal en het liefst onverwachts.

Een kaart betekent voor mij zoveel meer dan ‘gewoon een kaart’. Iedere kaart heeft zijn eigen energie en kaarten geven je inzicht of zorgen ervoor dat je daadwerkelijk actie onderneemt en in contact komt met je eigen wijsheid.

Je kunt ze ook op verschillende manieren gebruiken, dagelijks als leidraad voor je leven, ter inspiratie, om een bevestiging of antwoord op een vraag te krijgen, als troost of gewoon omdat je het leuk vindt en wilt weten welke boodschap je op dat moment mag ontvangen.

Ook trek ik graag, op verzoek, een kaart voor anderen. Iedereen kan kaarten trekken, maar sommige mensen hebben er nog een beetje moeite mee om dit op gevoel te doen en ‘proberen’ vertrouwen over te brengen vanuit het hoofd. Dan is niet je ziel aan het werk, maar je ego. In dat geval kan het fijn zijn als iemand die onbevangen is een kaart voor je trekt.

De kaarten zijn altijd raak en komen altijd op het juiste moment. Alles wat op je pad komt heeft een betekenis en dat kan voor iedereen weer verschillend zijn. 

Het kan soms voorkomen dat je een kaart niet begrijpt of nog niet kan plaatsen, je kunt er dan op vertrouwen dat het je duidelijk zal worden en natuurlijk kun je ook altijd om hulp vragen.

***

Dit is een gedeelte van een blog die ik 6,5 jaar geleden schreef en in dit bericht deed ik een aankondiging naar mijn allereerste persoonlijke kaartuurtje. Niet wetende wat voor een impact dat zou gaan hebben. 

De kaartuurtjes bleken een succes en nog steeds doe ik dat met veel plezier, geef ik met alle liefde kaartreadingen en ga ik regelmatig live in mijn gratis FB-groep Orakelkaarten Community. 

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van mijn eerste carddeck. Een droomdoel dat na 10 jaar eindelijk werkelijkheid gaat worden. Als je het leuk vindt om dat proces mee te maken, dan kun je mijn stories volgen via Instagram @sitimuntanahditters

Tot slot heb ik, hoe kan het ook anders, een kaart voor jou getrokken. Het is de kaart: Healing.

Een situatie die je zorgen baarde is zich aan het herstellen. Je bent een natuurlijke genezer. Je helende gedachten krijgen nu vorm. De Engelen zeggen tegen je: “Deze kaart geeft aan dat er genezing plaatsgevonden heeft. Om dit te doorvoelen is het van belang dat je je focus verlegt. Kijk niet naar wat er mis is gegaan, maar richt je op alles wat er nu, op dit moment is. Jij hebt natuurlijke genezende kwaliteiten. Stuur liefdevolle gedachten en helende energie naar situaties die genezing nodig lijken te hebben.”

En terwijl ik dit schrijf, moet ik keihard lachen. Voor mij is deze kaart in ieder geval spot on!

Afgelopen week heeft er een mega transformatie plaatsgevonden tijdens Volle Maan. En nu begrijp ik ook waarom ik maar liefst 3x Aartsengel Rafaël, de Engel van de Genezing in mijn Jaarreading heb.

Een maand geleden snapte ik er nog niets van. Hoezo is dat zo’n belangrijk thema dit jaar?  

Diep in mijn hart heb ik altijd geweten dat ik een healer ben. Ik heb daar niet voor niets een opleiding in gevolgd en ook daarvoor mijn certificaat docent gehaald. 

Maar business wise, wilde mijn ego liever de focus op iets anders en ik heb me iets teveel laten meeslepen door wat een ander tegen me zei. Dus nu is het tijd om terug te gaan naar de basis. Naar wat ik hier werkelijk te doen heb.

Vanuit wie ik ten diepste ben. Hierover later meer.  

Nog even een side note voor degene die niet in engelen geloven, dat hoeft ook niet. Je kunt dat woord ook veranderen in een woord dat meer passend voor je is.

Anyway, ik vertrouw erop dat deze boodschap ook voor jou van toepassing is. In welke vorm dan ook. Voor jou kan het weer een hele andere betekenis hebben. 

Kijk naar welke woorden jij als eerste ziet en voel wat er in jou opkomt als je dit zo leest. 

Dat is jouw boodschap!

Leuk als je het met me wilt delen en zo niet, dan is het ook helemaal ok en gun ik je een hele mooie, helende dag! 😘

Liefs, Siti