Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Je zou het waarschijnlijk niet verwachten, maar dit jaar is het echt zover!

En eerlijk gezegd, kan ik het zelf ook nog niet echt geloven. Volgens mij heeft nog nooit iemand mijn leeftijd goed geraden. Zelfs mijn broer wist het niet.

Maar over twee maanden, zaterdag 3 september word ik dus 40. Nu heb ik eigenlijk niet zoveel met (leef-)tijd. Zo heb ik vrienden van 25 en ook van 75 en alles wat daartussen zit. Ik geloof in energie. Jong zijn komt van binnenuit, hoe oud je ook bent (op papier) en dat is voelbaar. ❤️ En in sommige gevallen dus ook zichtbaar haha. 😊

Echter, wil ik hier ook niet zomaar aan voorbij gaan en geniet ik van iedere dag dat ik ‘s ochtends weer wakker ben geworden. Daarom is het tijd voor een feestje! En wie jarig is, trakteert. Andersom heb ik ook al meerdere keren de vraag gekregen wat ik graag zou willen ontvangen. Nou, ik heb daar eens even over na zitten denken en kwam op het volgende idee. Een zogenaamde win-win verjaardagactie ter ere van mijn 40ste verjaardag.

Mijn missie is om meer liefde en licht te brengen op deze wereld en met het PoSITIvity carddeck wil ik daar graag een positieve bijdrage aan leveren voor wie daarvoor openstaat. En zo niet, dan is dat ook helemaal ok.

Iedere dag start ik met een positief berichtje door een kaart voor mezelf te trekken en daar word ik altijd zo blij van! Die boodschap neem ik dan mee de dag in en zet ik in een kaarthouder op mijn werktafel, zodat ik er gedurende dag aan herinnerd word. Het geeft me support en het is zoveel meer dan ‘gewoon’ een carddeck. Door hiermee actief te werken, gebeurt er op onbewust niveau ook van alles in mijn systeem en dat uit zich in mijn buitenwereld. In positieve zin.

Onlangs zei iemand nog tegen mij: “Wauw! Ik heb het idee dat het eigenlijk niet uitmaakt waar jij bent in de wereld, de synchroniciteit zal jou altijd omringen.” En hiermee sloeg ze de spijker op zijn kop! De volgende dag zeiden twee anderen dit ook tegen mij. Het klopt precies en ik vertrouw er nu blindelings op dat ik altijd daar ben waar ik moet zijn op dat moment. Echter, dat geldt voor iedereen. Alleen het daadwerkelijk kunnen zien is een ander verhaal, omdat we vaak beperkt worden door ons ego (het hoofd) of door anderen.

Niet voor niets is de tagline van het carddeck ‘Remember who you are’. We hoeven niets te leren, we hoeven ons alleen maar te herinneren wie we werkelijk zijn. Op iedere kaart staat een korte, positieve boodschap met de intentie om jou te inspireren en te motiveren om meer positiviteit in je leven te manifesteren. Er zit tevens een compacte videotraining bij, zodat je vanaf nu zelf de kaarten kunt gaan leren leggen en leren lezen. En de juiste antwoorden tot je kunt laten komen. Want. Alleen jij weet wat het beste voor jou is. Daar mag je op vertrouwen.

En als je het hele verhaal achter het PoSITIvity carddeck kent, dan zitten hier zoveel verborgen boodschappen in. Ook de energie waarmee het gemaakt is, is goud waard. Die positiviteit wil ik graag met je delen!

De komende twee maanden kun je het PoSITIvity carddeck ontvangen voor slechts € 25, dit is inclusief verzendkosten en ik verpak ieder carddeck persoonlijk met liefde.

Bestel je 2 stuks, zodat je er ook een cadeau kunt doen aan iemand die je lief is of zodat je het in je eigen praktijk kunt gebruiken? Dan doe ik er 1 carddeck gratis bij. Dus 3 halen, 2 betalen.

Wil je er meer bestellen? Neem dan even contact met mij op. Dan ontvang je een speciaal aanbod.  

Waarom? Omdat het kan en ik ervan overtuigd ben dat delen ook helen is en geloof in het ripple effect. Hoe meer positiviteit we kunnen verspreiden, hoe mooier de wereld wordt. En misschien vind ik het delen van de boodschappen met elkaar nog wel het allerleukste! Dit doe ik regelmatig met vriendinnen of cliënten. Zo komt het ook regelmatig voor dat we dezelfde kaarten trekken.

Wil je ook iedere dag met een positief berichtje starten? Of gun je dat iemand anders?

Tot en met 31 augustus kun je het carddeck bestellen voor deze prijs, zolang de voorraad strekt. Daarna neem ik een maand sabbatical en ga ik op Soul Journey. Back to my roots. Indonesia. En ga ik de eerste 40 jaar van mijn leven symbolisch afsluiten in het land van herkomst, zodat er letterlijk en figuurlijk ruimte is voor een nieuw begin…

Zou je meer willen weten over het carddeck of wil je me helpen om het carddeck meer bekendheid te geven door dit bericht te delen of door te sturen? Dan zou dat ik dat echt superfijn vinden. Op social media kun je het beste de hashtags #PoSITIvity, #PoSITIviteit, #Carddeck of #PoSITIvityCarddeck gebruiken, zodat meer mensen het bericht te zien krijgen. En mij taggen op Insta @sitimuntanahditters mag natuurlijk ook altijd. 😊

Via de gele knop hieronder vind je alle info en je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen.

Mijn dank is oneindig.

Let’s spread some PoSITIvity!

Liefs,
Siti