Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Let’s go NEXT LEVEL!

Drie weken geleden popte er ineens een nieuw idee in me op. Hoewel ik er wel vaker (onbewust) aan gedacht heb, was het niet eerder zo helder als nu het geval is. Het is namelijk iets waarbij alles samenvalt, iets wat typisch Siti is en waar ik super blij van word!

Heb het idee eerst gedeeld met mijn spirit team, toen met een paar mensen uit mijn inner circle en op vrijdag 23 juli met een groep ondernemers tijdens de Exclusive Brand Session van Elvira Oskam en iedereen reageerde positief.

En nu wil ik het met jou delen! Er is namelijk geen betere dag dan het NU tijdens Nieuwe Maan en de opening van de Leeuwenpoort met je te delen. Ik deel het proces graag met je, zodat jij er voor jezelf ook weer inzichten uit kunt halen en soms kan het ook gewoon even fijn zijn om bij een ander te lezen hoe bepaalde dingen gaan.

Echter, terwijl ik dit nu aan het schrijven ben, besef ik me dat ik zoveel wil delen dat ik het niet ga redden in een blog onder de 1000 woorden. Dus ik houd je nog even in spanning over wat het precies is, maar volgende week kun je dan echt lezen wat mijn nieuwe idee is. Beloofd.

Voor nu wil ik namelijk terug naar de Exclusive Brand Session, want die dag was GOUD waard en ook daar wil ik nog iets over delen. 

De laatste tijd kom ik zoveel mooie, bijzondere souls tegen, en Elvira is daar een van. Vanaf het eerste contact dat we via Instagram hadden voelde het gelijk vertrouwd. En eerlijk gezegd twijfelde ik in eerste instantie of het event wel iets voor mij zou zijn, maar nadat ik dit richting Elvira uitgesproken had en we er even contact over hadden, bleek de beslissing al snel genomen en heb ik me meteen aangemeld. En man, wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

De Exclusive Brand Session bij Elvira is een must voor elke ondernemer die next level wil gaan met zijn/haar business. Ze verstaat haar vak, is open, persoonlijk, to the point en denkt graag met je mee.

De Brand Session was een belevenis an sich met verrassende en persoonlijke elementen. Alles was tot in de puntjes geregeld, het voor- en natraject, de locatie, de inhoud, de presentatie en een super fijne groep powervrouwen.

Ook de praktische, onderscheidende voorbeelden en tools die ze ons meegaf, maakte dat je direct na de sessie geïnspireerd en met veel plezier next level kan gaan met je business. Het was high class & high value en daar houd ik van!

Het heeft bij mij veel teweeg gebracht en het stroomt nu in mijn business. En dat na slechts een week. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen! Het is een cadeau voor jezelf en voor je business.

Het bijzondere is die sessie zoveel meer was dan dat het was. Weet niet zo goed hoe ik het uit moet leggen, maar voor mij werden de dingen ineens glashelder en het heeft mij (in-)direct zoveel gebracht. Eigenlijk was het dus vooral ook High Impact. Om je een paar voorbeelden te geven:

• Er waren een aantal hele duidelijke linkjes met de fotoshoot & soulreading die ik had toen ik de laatste keer bezig was met mijn branding. Dat is zo’n tien maanden geleden. Eigenlijk alles wat er destijds is gezegd en wat ik toen nog niet helemaal kon ownen, kan ik nu wel. Als ik zie wat ik in de tussentijd aan stappen heb gezet, dan is het inderdaad de hoogste tijd voor the next level. Op alle gebieden in mijn leven. Dit inzien is voor mij super waardevol. 

• Onderweg naar Noordwijk zag ik letterlijk meerdere malen dat waar ik naar verlang en ik weet dat wat je ziet, niet voor niets ziet. 

• Na de Brand Session heb ik gelijk een spontaan idee uitgewerkt obv de pijlers die ik die dag geleerd had en met succes, en vooral heel veel plezier! Binnen twee dagen had ik 26 deelnemers voor de Wondermaand en nu zijn we de maand augustus gestart met een hele fijne groep dames die meedoen. 

• Tijdens de Brand Session ontmoette ik Dunja van Dux Sensu die mij geholpen heeft om een jeugdtrauma dat ik al bijna 30 jaar had, te verwerken en daarmee van mijn angst in het donker af te komen. Hier heb ik vorige week een blog over geschreven. 

• De dag na de Brand Session ging ik uiteten met mijn liefste ooms en toen ik hen vertelde over mijn nieuwe idee, kwamen ze met een super fijne tip en boden ze ook aan om een paar dagen in hun huis te verblijven. Mijn droomhuis. Aan het water. Hartje Amsterdam. Aan de Brouwersgracht. Ok, mijn voorkeur gaat uit naar Amersfoort, maar hey ik kreeg de kans om alvast te voelen en ervaren hoe het is om in zo’n prachtig huis te wonen en dat is een eerste stap in het proces van je droomhuis manifesteren. 😉 

• Heb ik weer nieuwe aanvragen ontvangen voor het PoSITIvity carddeck, nadat dat even stil lag. En mag ik ook weer nieuwe klanten verwelkomen in mijn business. 

• En dit zijn nog maar een paar dingen.

Of eigenlijk WONDEREN. Niet voor niets is het augustus wondermaand! 

Vanaf het moment dat je je hart volgt en naar je intuïtie luistert, raakt je leven vervuld met wonderen.

Al met al is het misschien een onsamenhangend verhaal, maar ik vertrouw erop dat jij er voor jezelf uitpikt wat voor jou op dit moment resoneert. Zodat het ook iets in jou kan (her-)activeren. Op welk vlak dan ook.

En als dat niets is, dan is dat ook helemaal ok. Iets hoeft ook niet altijd van waarde te zijn… 😉

Happy New Moon en let’s GO NEXT LEVEL! Op alle gebieden. Are you in?

Liefs, Siti