Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Mijn droom ventje!

Zoals je misschien al eerder hebt gelezen popte er vier weken geleden ineens een nieuw idee in me op. Het is namelijk iets waarbij alles samenvalt, iets wat typisch Siti is en waar ik super blij van word!

Heb het idee eerst gedeeld met mijn spirit team, toen met een paar souls uit mijn inner circle en daarna met een groep ondernemers en iedereen reageerde positief.

Wat ik dan vervolgens altijd doe is vragen stellen aan het Universum of hoe je het ook wilt noemen. Vragen om bevestiging of het de bedoeling is dat ik iets met dit idee mag gaan doen. Niet zozeer vanuit onzekerheid, maar puur ter aanmoediging en vanuit een plek van vreugde. En dat begint met het openstaan van de tekens die ik ontvang.

Ok komt ie! Dit is dus mijn idee. Hoe tof zou het zijn als ik met een busje ga touren door Nederland & België en wie weet welke landen nog meer, maar vooralsnog heb ik alleen hier klanten.

Het gaat dan om de combi PoSITIvi-TEA & Readingen geven, want dat is wat ik op dit moment het allerleukste vind om te doen! Voor 1 op 1 readingen, groepsreadingen en waarbij ik ook een brug wil slaan tussen de zakelijke en de spirituele wereld, dus ik zou dan ook graag bij bedrijven langs willen gaan. 

Ook binnen het bedrijfsleven mag er wat mij betreft nog veel meer aandacht besteed worden aan het mensen intuïtief bewust maken, zodat ook hier een transformatie plaats kan vinden en het op alle gebieden meer impact en winst kan maken.

Persoonlijk heb ik het bruisende en de dynamiek van een bedrijf ook heel erg nodig. Mijn ziel wil creëren, wil scheppen en ik wil midden in de wereld staan, omdat mijn mind heel snel gaat en scherp is. Niet voor niets kies ik daarom altijd het liefste voor en & en.

Daarnaast ben ik dol op touren, lekker rondrijden, muziekje aan en genieten van het uitzicht. Als kind speelde ik altijd al winkeltje, en wilde ik later mijn “eigen winkeltje” hebben, en wat is er nu leuker dan een winkeltje op wielen? Waarbij je kunt doen wat je het allerliefste doet? Readingen geven, verbinding maken en ondertussen lekker theeleuten. Nieuwe plekjes ontdekken. Alle ruimte om te schrijven aan ons boek en genieten van de vrijheid om letterlijk en figuurlijk te kunnen gaan en staan waar je wilt. Hier word ik in ieder geval super blij van!

What’s in it for you?
<3 Je krijgt van mij altijd alle persoonlijke aandacht & healing die je op dat moment nodig hebt.
<3 Je hoeft de deur niet uit, ik kom naar je toe!
<3 Kwaliteit gaat bij mij altijd boven kwantiteit.
<3 It’s gonna be an experience you’ll never forget.
<3 Mijn aanbod zal voor een exclusieve groep zijn.

Hoe gaat zo’n proces dan van vragen en ontvangen?
Eigenlijk heel simpel. Iedere ochtend schrijf ik een of meerdere vragen op. Hoe concreter, hoe beter en dan laat ik het vervolgens vrij. Zodat het antwoord tot me kan komen. Ik ga het dus niet afdwingen, want dat werkt averechts.

Een paar voorbeelden van de tekens die ik de afgelopen weken kreeg over dit idee:
– Positieve en leuke reacties op mijn idee en ook al mensen die lekker aan het meeleven zijn om mij en mijn droom vent te willen zien!
– Vragen om een geel busje of autootje en dat dan vervolgens zien rijden of op de voorpagina van de krant een VW-busje zien staan, een reiger op een VW-busje wat o.a. staat voor op je intuïtie vertrouwen bij het kiezen van het juiste pad. Of bevestiging vanuit de dagkaarten die ik dagelijks trek.
– Mijn lieve oom die mij tipt dat er tegenover zijn huis een premium thee leverancier zit die ook theeceremonies e.d. houdt.
– Vervolgens zie ik op hun Insta een mooie post en besef ik me dat ik ook vast niet voor niets van het eiland van de theeplukkers kom. ‘Where it all begins…’
– Ineens een advertentie van Ventje via Instagram voorbij zien komen. Het perfecte busje voor mij en hoe leuk is die naam alleen al? Zie je mij al gaan met mijn droom ventje?!
– Ze vervolgens een mail sturen voor een prijsindicatie en binnen no time een super leuke reactie terug ontvangen.
– Een paar dagen geleden kwam ik erachter dat ik op 1 maart 2014 (toen ik mijn FB-pagina startte!) als eerste een afbeelding heb gepost met een VW-busje met de tekst: Never stop exploring…
– En het meest recente, eergister een miniatuurtje van mijn droom ventje tegengekomen bij Sissy Boy. Je begrijpt natuurlijk, deze staat inmiddels in mijn werkkamer.

En nu komt het. Nu is het de vraag. Is er überhaupt vraag naar? En wie kan mij helpen met het manifesteren van mijn eigen droom ventje…

Voorlopig laat ik het plan nog even verder broeden en blijf ik vertrouwen dat ik hierin gegidst wordt.

Als het de bedoeling is, dan zal het de bedoeling zijn. 😉

Heb je interesse, ideeën, tips of feedback voor me? Please let me know!
En wie weet kom ik een keer bij jou in de buurt met mijn droom ventje.

Mooie dag!

Liefs,
Siti