Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Mijn ontmoeting met mijn biologische oma.

Begin juni mocht ik een privéconsult ontvangen van Sacha, een medium die op dat moment examen deed aan de Academie voor Mediumschap. Dat was zo’n bijzondere sessie dat ik er graag iets over deel. 

Als je mij al een tijdje volgt, dan herinner je je misschien nog dat ik twee jaar geleden zelf ook de opleiding zou gaan doen aan de Academie voor Mediumschap en dat dat destijds onverwachts niet doorging. Op dat moment was ik in Engeland (hèt land waarin mediumschap een erkend beroep is) en mijn andere oma overging.
Inmiddels snap ik ook waarom dit allemaal gebeurde. Er is sindsdien zoveel getransformeerd en ook de band met Lisan werd steeds hechter. Desondanks heeft de Academie voor Mediumschap een bijzonder plekje in mijn hart en ga ik er nog altijd graag naartoe. Dus zodoende was ik vorige maand weer in Naarden. 

Toen ik Sacha voor het eerst zag, had ik gelijk al een fijn gevoel. Ze heeft een open, vrolijke en relaxte uitstraling. Tijdens het consult zou Sacha twee contacten maken, en je raadt het vast al.

Het eerste contact dat ze maakte was met mijn biologische oma, de moeder van mijn moeder. Zij komt vaker door tijdens consulten, en hoewel ik haar in dit leven niet fysiek heb gekend, kan ik haar energie nu wel herkennen.
Het gekke is dat ik op de een of andere manier steeds lijk te vergeten dat ik haar ook altijd om raad kan vragen.
En dat maakt het mediumschap ook zo geweldig! Via Sacha zorgde mijn oma ervoor dat ze weer bij mij in het vizier kwam en dat is ze nu zeker. Want je kan het allemaal zelf nog zo goed weten of in dit geval zelf contact leggen.
We hebben allemaal blinde vlekken, waardoor we elkaar nodig hebben om de dingen weer helder te zien.
Niet vanuit angst of tekort, maar juist vanuit liefde en overvloed.

Alles wat Sacha vertelde was SPOT ON! En wat ook weer heel duidelijk naar voren kwam was dat ik dat ik me nog meer met healing bezig mag gaan houden. In de breedste zin van het woord en in welke vorm dan ook.
Hoe dat laatste voor mij geldt is nu (nog) niet echt duidelijk, maar gelukkig hoef ik mij daar ook niet mee bezig te houden.

Het belangrijkste is dat ik datgene doe wat mij vreugde geeft en ik vertrouw erop dat ik altijd daar ben waar ik moet zijn. Het wordt in ieder geval healing next level.

Het tweede contact was, hoe kan het ook anders 😊 met mijn vader. Ook dat was weer heel fijn om via een ander te ervaren.

Misschien wel het meest bijzondere was dat Sacha aan het einde van het consult vertelde dat haar oma, ook Siti heet en van Java komt. En dat ze haar oma nooit heeft gekend. Hoe is het mogelijk?! Ook hiervoor geldt. Als je me al een tijdje langer volgt, dan kun je je misschien voorstellen hoe bijzonder voor me is, aangezien ik me tot voor kort altijd heb afgevraagd hoe dat nu precies zit met mijn naam.

Tot slot mocht ik nog een cadeautje uitkiezen. Ik koos een zelfgemaakte kaarthouder. Het vorige consult bij de Academie voor Mediumschap, een half jaar eerder dat ik met Karel had, werd ik nog aangemoedigd om mijn eigen carddeck te maken en nu is het er! Blijkt dat die kaarthouder door Sacha zelf is gemaakt. En mocht ik er niet 1, maar 2 meenemen. Ja, van dit soort kleine dingen word ik dan heel blij!

En als klap op de vuurpijl kwam José mij nog even opzoeken toen ik al in de auto zat, om mij de aantekeningen te brengen die ze tijdens het examen had gemaakt.

Als ik terugdenk aan die middag, dan voel ik me zo dankbaar!

Onlangs heb ik nog een consult met Sacha gehad waarin ze ook contact had gemaakt met Lisan. Wat toen gebeurde was ook magisch. We zagen allebei letterlijk hoe Lisan fysiek contact maakte via een rood hart. Zo bijzonder!

Ok dan nog een allerlaatste opmerkelijk detail: Sacha woont in Monnickendam. Daar ben ik ooit 1x geweest in 2009 bij een voorlichtingsbijeenkomst van mijn rootsreis naar Indonesië. Al met al zou je kunnen zeggen.
Is dit toeval of synchroniciteit? 
Tja, voor mij ongetwijfeld het laatste… 😉

Zou je ook eens in contact willen komen met een overleden dierbare? Dan kan ik een consult met Sacha van harte aanbevelen. Uiteraard is ze met vlag en wimpel geslaagd voor haar examen! Heb je interesse?
Stuur me dan even een berichtje en dan breng ik je met haar in contact.

Let’s spread some PoSITIvity!

Liefs,
Siti