Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Mijn persoonlijk jaarthema

Dit jaar maak ik alweer voor het 7e jaar persoonlijke Jaarreadingen en dat is altijd een feestje om te doen! De verbinding die dan ontstaat is magisch en het geeft altijd weer nieuwe inzichten of een bevestiging van wat iemand diep van binnen al weet en/of voelt.

Iedere Jaarreading is persoonlijk en bijzonder en hoewel het op dat moment meestal kant noch wal raakt, blijkt het vaak toch op een wonderbaarlijke manier kloppend te zijn.

Het is niet voor niets dat je vaak pas achteraf ziet hoe gebeurtenissen die je toen ze plaatsvonden, liever niet op je weg had aangetroffen, een wezenlijke schakel hebben gevormd op weg naar je huidige bestemming.

Ben ook super dankbaar dat bijna alle vrouwen voor wie ik dit jaar (en/of de afgelopen jaren) een Jaarreading heb mogen doen, zich alweer hebben aangemeld voor het nieuwe jaar.

Ieder jaar maak ik voor mezelf ook een Jaarreading. Dit jaar was mijn persoonlijk jaarthema: Integriteit. 

En toen ik dat voor de eerste keer zag stond ik niet gelijk te juichen en dacht ik hoezo Integriteit? Echter, nu ik terugblik begrijp ik het precies en kan ik het ook helemaal ownen. Juist door alle situaties en ervaringen die ik dit jaar heb meegemaakt waarbij mijn integriteit behoorlijk op de proef gesteld is.

Hoewel ik nu zoveel mogelijk in het moment leef, kan ik wel met dankbaarheid terugkijken op situaties/gedragingen die op een ander/eerder moment hebben plaatsgevonden. En vanuit dat perspectief durf ik wel te zeggen dat ik mijn leven nu wel in overeenstemming weet te brengen met mijn innerlijke waarheid. Ongeacht wat een ander daarvan zegt, vindt of denkt.

Dankzij alle gebeurtenissen ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik veel kunnen helen & transformeren en daar ben ik echt heel dankbaar voor.

Grappig dat je soms een heel ander plaatje in je hoofd hebt van hoe een jaar eruit komt te zien en dat blijkt dat het Universum, God, het Leven of hoe je het ook wilt noemen, iets totaal anders voor je in petto heeft.

Het werken aan mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling had mij al zoveel moois gebracht, maar dit jaar was zonder twijfel het meest uitdagend tot nu toe. Acceptatie en Overgave waren hierin de sleutelwoorden en dat heeft ervoor gezorgd dat ik ben waar ik nu sta en dat mijn leven meer flowt dan ooit tevoren.

Het was een hele innerlijke reis. Back to my roots. Op een ander (ei-)land dat ook begint met een I. Blijkbaar had ik dit eerst nog te doen, voordat ik de fysieke rootsreis mag gaan maken… En als kers op de taart bleek het restaurant waar ik afgelopen week ging eten met de mannen van de Ibiza Retraite hetzelfde te heten als het hotel waar mijn adoptie-overdracht plaatsvond. We zouden eigenlijk naar een ander restaurant gaan, maar dat bleek gesloten. Snap je het teken? Alles is zoals het zou moeten zijn. 😉

Hoe zou het voor jou zijn als je een heel jaar guidance via mij ontvangt?

De Jaarreading is een waardevol (kerst-)cadeau voor jezelf en zorgt voor meer BEWUSTWORDING.

Het is een super uitgebreide, persoonlijke kaartreading dat je op Nieuwjaarsdag 2023 ontvangt.
Je ontvangt:
– Het persoonlijke thema van 2023
– Voor iedere maand een boodschap
– Aanvullende boodschappen voor meer helderheid, nieuwe inzichten of ter bevestiging
– Maandelijkse reminder op de eerste dag van de maand
– 30 minuten coachingscall

Als BONUS ontvang je tevens een Human Design sessie met mij. Human Design kun je zien als de vertaling van jouw ziel en de handleiding van jouw leven. Het is de tool die jij kunt gebruiken om echt te leven als jezelf.
Met jouw zielsmissie, jouw manier van beslissen, omgaan met het leven en jouw manier van relaties aangaan.
Het is een blauwdruk van jou. Het heeft mijn leven verrijkt en dat enthousiasme deel ik graag met je, zodat jij het ook in je voordeel kunt laten werken, op alle gebieden in je leven.

Aanvragen kan tot uiterlijk 1 december a.s. en via de gele knop hieronder of via e-mail info@sitimuntanah.nl

Heb je nog vragen, let me know!
Enkele reacties lees je hieronder op de afbeeldingen.

En is het niets voor jou, geen probleem.
Het zou supertof zijn als je het dan wilt delen met iemand voor wie het wel interessant kan zijn.

Hoe dan ook. Op naar een Magisch 2023!

Heb er nu al heel veel zin in!

But First things First.

ENJOY this moment!

Liefs,
Siti