Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Vandaag ontving ik een bijzondere boodschap van mijn biologische moeder en mijn vader.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Er is veel gebeurd in een relatief korte periode dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Wil van alles met je delen en tegelijkertijd vertrouw ik ook op dat wat is is.
En wellicht zit daar dan ook de essentie van dit bericht.

Alles is zoals het zou moeten zijn. En laat ik me daarom maar beperken tot het NU. 😉

Vandaag is het Moederdag en worden alle moeders extra in het zonnetje gezet, letterlijk! ☀

Op deze dag voel ik me altijd extra dankbaar dat ik gezegend ben met maar liefst twee lieve moeders die er altijd voor me zijn. Mijn moeder in de zichtbare wereld en mijn biologische moeder* in de niet-zichtbare of spirituele wereld, of hoe je het ook wilt noemen. En de band met mijn moeder wordt steeds sterker. Ze communiceert o.a. met mij door mij het getal 33 of de getalenreeks 333 te laten zien en geeft me steeds vaker heldere boodschappen door.
Of ik ben beter in staat om ze te ontvangen, dat kan natuurlijk ook… 😉

*Vanaf hier refereer ik enkel naar mijn biologische moeder.

Hoewel deze dag speciaal voor alle moeders is, kreeg ik vanochtend gelijk een duidelijke boodschap door van mijn moeder waarin ze aangaf dat vandaag de rollen omgedraaid zouden zijn en ze er persoonlijk voor zal zorgen dat ik vandaag een bijzondere boodschap zou ontvangen. Op dat moment zat ik al vroeg in de trein op weg naar Schiphol om mijn oom uit Bolivia op te halen en net toen ik uit het raam keek zag ik een bord met daarop megagroot, je raadt het misschien al: 33. Ik kwam niet meer bij en liet het vervolgens los of vrij. Want ontvangen kan alleen als je onthecht bent aan het resultaat. Dus zogezegd, zo gedaan.

Nog geen paar uur later tijdens de lunch ontving ik ‘de bijzondere boodschap’ via mijn oom. Die vanuit het niets zei. ‘Ik weet nog goed wat de eerste woorden van jouw vader waren, toen jij er zo slecht aan toe was: “Ze gaat niet naar het ziekenhuis, ze heeft alleen maar liefde nodig. Zij heeft me al genoeg liefde gegeven.” Ik was toen drie maanden.

En dit is zo SPOT ON! Voor wie ik ben, voor hoe ik in het leven sta en zoals ik het leven be-leef.

In de breedste zin van het woord. Liefde is het enige medicijn dat voor mij telt. In welke situatie dan ook. Het is ons ego, het hoofd, dat ons anders wil doen geloven. Ik heb geen oordeel als iemand daar anders over denkt, maar dit is hoe ik het voel. Uiteraard ben ik geen heilig boontje, integendeel. Mijn schaduwkanten worden steeds meer blootgelegd en dat is ook nodig. Dit zie je tevens in het collectief terug. Ik zeg dit niet als vrijbrief, maar wel om aan te geven dat dit is wat er nu wereldwijd speelt en dat we hier eigenlijk ook niet zo moeilijk over hoeven te doen. Het is zoals het is.

We zijn niet alleen maar liefde en licht. We zijn het allemaal. We hebben het donker nodig om tot het licht te komen. En alleen wanneer je het donker aankijkt, komt er weer licht.

Dit vond ik zo leuk om na al die jaren te horen en het is ook zo tekenend voor de band die ik met mijn vader heb opgebouwd na zijn overgang. En nu ik dit zo opschrijf, vallen er steeds meer puzzelstukjes op z’n plaats.

Het is ook niet voor niets dat ik vorige maand weer een ‘Dark night of the Soul’ ervaarde, maar sinds de laatste Nieuwe Maan en de start van deze Mei Maand is er weer een en al helderheid en synchroniciteit. Of zou het te maken hebben met mijn Wondermaand die nu gaande is? 😛

Wil je hier ook een keer aan meedoen? Let me know! In september komt er weer een Wondermaand.

Toen ik thuiskwam en mijn Instagram account opende was het eerste bericht dat ik zag: 

“Leef het leven alsof je op een rijdende trein bent. Heb geen spijt van de haltes die je achter je hebt gelaten, maar kijk vooruit. Smeek niemand om aan boord te komen, maar laat degenen die er echt deel van uit willen maken, op de eerste rij zitten.“

En zo is het maar net. Hoe grappig is het dat ik dit juist nu zie, wetende dat ik zelden met de trein reis en het ongetwijfeld ook een knipoog van Lisan is.

Anyway. We gaan collectief steeds meer naar het Eenheidsbewustzijn oftewel de vijfde dimensie. Waarin we ons zullen beseffen dat alles verbonden is en dat separatie in feite een illusie is. 4 jaar geleden ontving ik mijn certificaat voor docent Eenheidsheling. Heb er toen verder niet echt actief iets meegedaan. Achteraf zie ik in dat ik er simpelweg nog helemaal niet klaar voor was om daar iets mee te doen.

Nu voel ik me ready en wil ik mijn kennis en enthousiasme graag met je delen. Om jou te helpen om je bewustzijn te verruimen. Mijn missie is ongewijzigd, heb alleen wat omwegen genomen en te veel naar mijn ego en anderen geluisterd. Maar het is helemaal niet erg om af en toe te verdwalen. Je wordt toch wel weer de juiste richting op gestuurd.

Vanaf nu ligt mijn focus weer op eenheid en heelheid de wereld in brengen, door mijn eigen helingsproces met jou te delen. Zonder het mooier te maken dan het is. Zodat jij daar voor jezelf mogelijk ook vertrouwen uit kunt putten en de stappen kunt nemen die jou verder helpen op jouw pad. Zo ga ik meer delen over mijn paranormale gave, wat voor mij overigens heel ‘normaal’ is.

Over 4 maanden word ik 40 en ga ik terug naar mijn roots. Me, Myself and I. On a Soul Journey. Ook zal ik de uitslag van de DNA-test die ik heb gedaan met je delen, over het leven en werken als een Generator 6/2 en nog veel meer…

Kortom, mijn passie voor het schrijven is weer terug en als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven en meer PoSITIviteit in je leven wilt. Download dan hieronder mijn gratis e-book en je ontvangt mijn nieuwste blog automatisch in je mailbox of volg me via mijn stories op Instagram @sitimuntanahditters.

Het zou supertof zijn als je me laat weten waar jij graag over zou willen lezen of wat ik voor je kan betekenen! Dan kan ik daar op re-ageren en wie weet gaat mijn volgende blog daarover….

Mooie avond! ❤️