Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Een van mijn beste beslissingen ooit.

Inmiddels heb ik er al twee blogs over geschreven (je kunt ze hieronder terugvinden), maar nu precies een jaar later en zo aan het einde van het jaar heb ik gewoon zin om even terug te blikken. Want man! Als je nagaat wat er in een seconde al kan veranderen, laat staan in een jaar. Puur met de intentie om met dankbaarheid te kijken naar alles wat er is gebeurd en niet om oude koeien uit de sloot te halen. 😉  

Niet eerder kijk ik terug op zo’n bewogen jaar als dat 2022 was en waarin Integriteit mijn Jaarthema was. Nou, die heb ik gevoeld hoor! Tot in het diepste van mijn zijn, voor zover mogelijk. De opdracht was om in al mijn handelingen één lijn aan te brengen, zodat zij in overeenstemming zijn met mijn eigen waarheden en mijn innerlijke wetenschap van wat goed is voor mezelf: “Doe alleen die dingen waarvan jij ervan overtuigd bent dat ze juist zijn.” En dat sluit mooi aan bij wat ik hier te doen heb volgens mijn Human Design: “Doe alleen datgene waar jij blij van wordt.” Zo simpel is het.

De energie doet de rest. 😉 

Afgelopen jaar waren er twee bijzondere processen die hierin leidend zijn geweest voor mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een daarvan was het Human Design Experiment. Over het andere proces zal ik later meer delen.  

Vorig jaar besloot ik op Oudejaarsdag in te stappen bij de Human Design In Business Training van Aniek Gerrits van de Betekenisvolle Vrouw. Een van mijn beste beslissingen en investeringen ooit.  

Door deze training te volgen stap je af van de ‘one-size-fits-all-(business)-formules’, ontdek je jouw eigen gebruiksaanwijzing en nog zoveel meer. Superhandig! Niet alleen voor jezelf, maar ook in de interactie met anderen. Mijn belangrijkste resultaten zijn: steeds meer mijn Zielsmisssie leven, samenwerken met mijn droomklanten, veel meer omzet dan vorig jaar, meer zelfvertrouwen en mijn lichaamsbewustzijn is vergroot.  

Bovenal doe ik waar ik blij van word, maak ik betere keuzes en dat maakt mij een gelukkig mens. Dat gun ik iedereen en is volgens mij nu ook heel hard nodig, want ik zie en voel veel angst en verdriet in de wereld. Dat mag en moet er overigens ook zijn, maar laten we er niet met z’n allen in blijven hangen. Mijn rol is om je hieraan te herinneren en dat doe ik met liefde, al vind mijn hoofd dat zeker niet altijd het geval.    

Spoiler: als je daadwerkelijk het Human Design Experiment aangaat, verandert je leven op alle gebieden. Dus als je dat niet wilt, dan kun je er beter niet aan beginnen… 😉  

Ben jij al bekend met Human Design en weet je welk type je hebt? Leuk als je het me wilt laten weten! Weet je het nog niet? Hieronder kun je jouw chart gratis downloaden.  

Als je niet weet waar je moet beginnen met jouw experiment? Stuur me dan even een berichtje en als je het leuk vindt, maak ik een persoonlijk human design basisboekje voor je. De investering hiervoor is € 25.  

Ben je ondernemer? Dan is de Human Design In Business Training echt een aanrader! Je kunt t/m morgennacht nog in stappen met een waanzinnige korting van € 555 via onderstaande link en dan verwelkomen wij je graag in onze groep met allemaal prachtige ondernemers.    

Anno NU. Heb ik een soort van déjà vu, want ik ga wederom lastminute een switch maken in een bepaalde keuze. En ik voorzie nu al dat dat ook weer een hele goede beslissing zal zijn. Wordt vervolgd…   

Mooie dag en veel liefs van iemand met het type: Generator 6/2 met een Emotionele autoriteit 💜

Dat betekent dat ik hier niet ben om te initiëren, maar om te reageren. Dus alle input en feedback zijn welkom! En gun mij vooral de ruimte om ergens op terug te komen, zodra alle emotionele golven zijn doorvoeld en ik uit geschommeld ben. Want alleen vanuit emotionele helderheid kan ik de beste beslissingen nemen… 😉