Blogberichten

Inspiratie en inzichten opdoen

Een droom die is uitgekomen, helaas zonder het gewenste resultaat.

Leestijd: 2 à 3 minuten, afhankelijk hoe snel je leest. 😘

Toch heeft het mij ontzettend veel opgeleverd. En dan met name waardevolle lessen die goud waard zijn. Ik heb het over mijn PoSITIvity carddeck. Want heel eerlijk. Als je het hebt over het aantal verkopen, dan is dit tot nu toe allesbehalve een succes geweest. 🙈

Droomdoel

13 jaar geleden ontstond het idee om ooit mijn eigen carddeck te maken, nadat ik mijn eerste kaartenset ‘Maak werk van je droom’ van Louisa Perreyn had aangeschaft. Het idee had 10 jaar de tijd nodig om te rijpen en 3 jaar geleden is die droom werkelijkheid geworden.

Dit is puur Generator style. Meestal heeft het even de tijd nodig om op gang te komen, maar als de trein rijdt, dan zijn ze bijna niet meer te stoppen. Uiteindelijk was het carddeck er binnen 5 maanden. Alle teksten voor op de kaarten zelfs binnen 1 uur. Doorgegeven door Lisan, mijn overleden halfzusje. Op de dag waarop zij stierf. Nieuwjaarsdag. Hoe bijzonder. 🌹

Het is precies zo geworden zoals ik destijds wilde. Ik vind het een prachtig carddeck geworden en mijn dag begint nog altijd met een positief berichtje! Het was de investering in tijd, geld en energie meer dan de moeite waard.  

Een leerzaam proces

Voor mij was het proces van het maken van een carddeck heel leerzaam. Het verliep anders dan verwacht. Ik heb hier ook een blog over geschreven. Als je het leuk vindt, kun je het hier lezen. Hierdoor is na de lancering mijn intentie ook nooit geweest om er geld mee te verdienen. En heb ik mijn verhaal nauwelijks gedeeld. 

Wat natuurlijk een gemiste kans is! Uiteindelijk wil je ook dat het carddeck gebruikt wordt en dat het een positieve bijdrage levert aan iemands leven. Niet dat het ongebruikt bij je thuis in een doos ligt. 😉

De waarheid

Van de week kwam er een leuke, down-to-earth man speciaal langs om alleen even te vertellen hoe blij hij was met het carddeck dat hij gekregen had van een vriend. En dat hij nu ook iedere ochtend even een kaart trekt. Hij vroeg me of ik er al veel had verkocht en dat was weer even zo’n realiseermomentje voor mij. Ik vertelde hem dat ik er meer had weggegeven dan verkocht. 

Veel mensen zijn heel enthousiast over het carddeck, maar het delen of de bereidheid om er een aan te schaffen voor zichzelf of om een ander cadeau te doen blijft vaak uit. Wat mij betreft mag hier verandering in komen. 😊

Intentie

Nog steeds is mijn intentie onveranderd, maar heel eerlijk. De situatie is wel veranderd. Het zou wel heel tof zijn als meer mensen het carddeck zouden kopen, in de eerste plaats alleen al omdat ik er heel blij van word als we met elkaar meer positiviteit verspreiden en ook dat we de opbrengst hiervan kunnen gebruiken voor ons boek. Het boek dat ik nu in co-creatie met Lisan aan het schrijven ben. 

Het boek

Het kader is helder. Het voorwoord en de inleiding zijn geschreven. De missing piece van hoe nu verder is duidelijk, dus nu kan de invulling verder opgepakt worden. 

Het wordt een boekje over Vertrouwen, Verlies, Vreugde, Verwondering, een bijzondere Vriendschap en nog veel meer V’s… Want een ding is zeker. V-Power is de rode draad in mijn leven & design. 🔥

Erfelijke gift

Het is waarvoor ik hier ben en jou daarmee ook weer in jouw kracht kan zetten. Daarmee bedoel ik dat ik hier ben om mensen in te laten zien hoe ze het verleden en de controle meer loslaten en kunnen open staan voor de synchroniciteit van het leven, waardoor ze meer vreugde ervaren.

Ik heb het talent om jou echt te zien zoals je bent. En kan jou daarin versterken, omdat dit thema in mijn familielijn verweven is. Dit is terug te zien in mijn DNA. Daarnaast ben ik in staat om mensen zich heel veilig te laten voelen, zodat ze zich echt helemaal kunnen ontwikkelen en zo kunnen zijn en worden wie ze kiezen te zijn. Hierin kan ik een hele duidelijke, ondersteunende factor zijn. Juist omdat ik dat erfelijk heb meegekregen vanuit mijn voorouders. Hier ben ik van de week achter gekomen, dat was mindblowing! Als je benieuwd bent hoe ik dit nu weet, let me know. Dan zal ik hier ook een blog over schrijven.

Oproepje

Anyway. Terug naar het carddeck. Naast dat dit een Zielsverlangen was om dit te creëren, is het ook de bedoeling om jezelf weer beetje bij beetje te helpen herinneren aan wie je van nature bent. De tagline is niet voor niets ‘Remember who you are’. En hoewel je misschien met je hoofd niet kan begrijpen wat zo’n doosje kaarten hier nu aan kan bijdragen, vertrouw ik er blindelings op dat het in je onderbewuste wel van alles in beweging zet. Alles met als doel om jou te laten herinneren. Ik geloof dat dit ten goede komt aan jouw eigen leven en daarmee indirect ook aan het leven van de mensen om je heen. Op die manier kunnen we samen een ripple effect tot stand laten komen. Ik zet mij hier graag voor in, maar alleen kan ik het niet. Daarvoor heb ik echt jouw hulp nodig!

Dus mijn vraag aan jou: wil je me hierbij helpen?

Let’s spread the PoSITIvity cards!

Als je een bestelling van een PoSITIvity carddeck doet, krijg je er ook een setje kaarten in een zakje bij. Zodat je die cadeau kunt doen aan iemand die positief in het leven staat of wel wat positiviteit in zijn/haar leven kan gebruiken. 🎁

Je kunt het PoSITIvity carddeck aanschaffen voor slechts twee tientjes. Dit is inclusief verzendkosten. Het zou super tof zijn als je ons wilt helpen door dit bericht te delen of het carddeck hier aan te schaffen.

Let’s spread the V-POWER! 💫

Liefs, 🫶🏽

Siti 

Ps. Hieronder staan nog een paar blogs die ook over het carddeck gaan. Er staan er nog meer op de BLOG-pagina.